Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie režiséra Petra Nikolaeva plná rodinných a partnerských zmatků. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce... a co nečekáte. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (152)

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪České komédie sú posledných 15 rokov k ,,uzoufání," nevtipné, bez iskry, stále o tom istom, bez ladu a skladu, poukazujúce iba na to, ako si muži a ženy nerozumia, jedni sú z Marsu a druhé z Venuše a ako dobré ženy odpustia blbým chlapom a chlapi si zase uvedomia, aké poklady majú doma. To všetko preložené občasným akože vtipom, ktorý hraničí s úrovňou Kameňákov.⚪Čo chcelo byť toto, ťažko povedať, málo vtipné, málo dramatické, takže aj cieľovka je otázna, za hodinu divák zabudne, čo sledoval. Smutné, že inovatívnosť sa v komediálnom žánri už asi nenosí. Inak romantické prvky tu snáď ani nie sú a morálka si tiež vzala dovolenku.⚪ ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Trošku směšné to bylo, ale co na plat, když 10 dobrých vtipů naperete do nemožné kostry. Námět je podle mého spíše na seriál a ne na 88 minutový film. Holubová hrála perfektně a to je tak vše. Šlo jen o to udělat další českou komedii, která jak začne, tak skončí - chybí tam logika. Nevím, který debil vymyslel tu zápletku s umělýma kozama na Čvančarové, ta je teda fakt potřebuje. A kde by na to vzal týpek, co i dle svého tvrzení jen opravuje vlastní barák. A když už jsme u toho, tak ne že by Polívková byla kdo ví jak nádherná ženská, ale teda i dle povahy její postavy bych být tím týpkem všema deseti volil ju. A takových blbostí je tam víc. ... GA Cinema ()

Reklama

contrastic 

všechny recenze uživatele

Škoda, že už i takový režisér jako Petr Nikolaev podlehnul trendu posledních let točit tyhle rádoby komedie ze života. Už je toho opravdu moc a od takového pardála, který v minulosti vytvořil filmy jako například Báječná léta pod psa , nebo ...a bude hůř bych čekal jiný, lepší směr jeho tvorby. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Další česká vztahová komedie, která vypadá opticky nadprůměrně, k čemuž ji pomáhá skvělé obsazení, které spolu funguje zábavně u čehokoliv - Hofmann, Čvančarová, Vyorálek, vyprávění jede svižným tempem a kadence gagů je úderná, plus líbivá muzika. Jenže při bližším pohledu na ten počet gagů tam toho až zas tak něčeho vtipnýho není a v druhý polovině se to snaží o vážný věci div ne psychologie a tím celkový dojem skončí na levelu průměru.  Pochvalu mám za dokonalou Halku Třešňákovou v malé roli a za Svarinskou, která zraje jako víno nejen herecky. ()

hlava81 

všechny recenze uživatele

Já i žena jsme se bavili. Pokud tomu někdo dává jednu hvězdu, tak měl asi přehnaná očekávání. Já šel na českou nenáročnou komedii se solidním hereckým obsazením a přesně to jsem dostal. Za mě herecky v pohodě. Vtipné taky bylo. Srovnám-li to třeba s Hádkovými, tak u Střídavky jsem se bavil více. 7/10 s klidným srdcem. Až to půjde v TV, dám si to rád znovu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • „Střídavka je komedie, ale chtěli bychom ve filmu obsáhnout různé emoce, neměla by to být jen legrace za každou cenu. Ve své náladě by se film měl podobat třeba Báječným létům pod psa (1997). Věřím, že příběh Střídavky bude divákům blízký, ať už ji sami řeší nebo řeší jen jednu rodinu nebo jen vztah se svým partnerem. Když jsme scénář poslali Martinovi Hofmannovi, nejen že roli vzal, ale přišel se spoustou připomínek a nápadů,“ uvedl režisér filmu Petr Nikolaev. (SONY_)
  • „Těsně před natáčením nám Petr Nikolaev ukázal obrázek krásně hladkého souměrného jablka ze supermarketu a obrázek jablka utrženého na chalupě na zahradě, které nebylo reklamně dokonalé, ale bylo opravdové. Taková by měla být Střídavka, řekl nám. Dobrá, zábavná, s nedokonalostmi života,“ uvedli producenti Martin Růžička a Jindřich Motýl z Luminar Film. (SONY_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy a na zámku Štiřín. (dyfur)

Reklama

Reklama