Reklama

Reklama

Jeden z nás lže

(seriál)
  • USA One of Us Is Lying
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Pět středoškoláků zůstane za trest po škole. Nemají moc společného, ale záhadné úmrtí a tajemství, která postupně vyplouvají na povrch, je donutí táhnout za jeden provaz. (Netflix)

Recenze uživatele Hyssi k tomuto seriálu (3)

Jeden z nás lže (2021) 

Další hodně podprůměrný výplodek Netflixu. Celej seriál jsem sledoval zrychleně abych se neunudil k smrti, a poslední 2 díly jsem už jen proklikal. Závěrečné rozuzlení bylo po 6. díle už docela pravděpodobné, ale vzhledem ke konci to nebylo tedy úplně rozuzlení :-) Nasralo mě, že to nebyl nikdo z party, protože to díky tomu docela ztrácí smysl, ale tak fajn no. Doufám, že nebude druhá série, pac a pusu prosím víc ne.. [25 %] ()

Pilotní díl (2021) (S01E01) 

První díl další teen sračky není nijak zajímavý. Já si myslím, že vraha jsem už poznal, takže opravdu nevím na co je zbylích 7 dílů, ale doufám že nebudou tak debilní jako tenhle. Asi nejotravnější parta hlavních hrdinů a hrdinek co jsem kdy viděl, a také je zde spoustu logických děr, ale to už tak bohůžel bývá... [40 %] ()

Jeden z nás truchlí (2021) (S01E02) 

Seriál je zatím nudná sračka a asi bude už aj dokonce, protože teď jsem si 100% jistej, že ten kdo to píše je ta jeho hloupá kamarádka. ()

Reklama

Reklama