foto

Bob Kensinger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Svátek matek - set dekoratér
Vlci za dveřmi - set dekoratér
2012 Jump street 21 - set dekoratér
2011 Rychle a zběsile 5 - set dekoratér
Světová invaze - set dekoratér
2009 Absolventka - set dekoratér
Prostředníci - set dekoratér
2008 Travička zelená - set dekoratér
2007 Superbad - set dekoratér
2006 Jackass 2 - set dekoratér
2005 The Moguls - set dekoratér
2004 Malá černá skříňka - set dekoratér
2003 Inkognito - set dekoratér
Naked Hotel (TV film) - set dekoratér
2002 Podivuhodná srdce - set dekoratér
2001 Listopadová romance - set dekoratér
Scary Movie 2 - set dekoratér
2000 Sunset Strip - set dekoratér
1999 The Debtors - set dekoratér
1997 Austin Powers: Špionátor - set dekoratér
Mimic - set dekoratér
Nebezpečná rychlost 2: Zásah - set dekoratér
Vřískot 2 - set dekoratér
1996 Bradyovi 2 - set dekoratér
Norma Jean a Marilyn (TV film) - set dekoratér
1995 Panter - set dekoratér
Upír v Brooklynu - set dekoratér
1993 Živý kokon (TV film) - set dekoratér
1992 Claude - set dekoratér
Soukromá záležitost (TV film) - set dekoratér
Svůdník (TV film) - set dekoratér
Všechno byla lež (TV film) - set dekoratér
1991 Tehdy v Memphisu (TV film) - set dekoratér
1990 Muž s cejchem smrti - set dekoratér
Rodina špionů (TV film) - set dekoratér
1989 Cesta domů - set dekoratér
Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills - set dekoratér

TV seriály

2019 Doom Patrol (TV seriál) - set dekoratér
Flex Patrol (S01E13) - set dekoratér
Cyborg Patrol (S01E12) - set dekoratér
Frances Patrol (S01E11) - set dekoratér
další epizody (11)
2018 MacGyver (TV seriál) - set dekoratér
Guts + Fuel + Hope (S03E04) - set dekoratér
Bozer + Booze + Back to School (S03E03) - set dekoratér
Bravo Lead + Loyalty + Friendship (S03E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2017 Inhumans (TV seriál) - set dekoratér
...And Finally: Black Bolt (E08) - set dekoratér
Havoc in the Hidden Land (E07) - set dekoratér
The Gentleman's Name Is Gorgon (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2016 Aquarius (TV seriál) - set dekoratér
I Will (S02E13) - set dekoratér
Mother Nature's Son (S02E12) - set dekoratér
Can You Take Me Back? (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2014 Satisfaction (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Glee (TV seriál) - set dekoratér
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20) - set dekoratér
Old Dog, New Tricks (S05E19) - set dekoratér
The Back-Up Plan (S05E18) - set dekoratér
další epizody (6)
2013 Glee (TV seriál) - set dekoratér
Previously Unaired Christmas (S05E08) - set dekoratér
Tina in the Sky with Diamonds (S05E02) - set dekoratér
Love, Love, Love (S05E01) - set dekoratér
další epizody (6)
2012 Glee (TV seriál) - set dekoratér
Glee, Actually (S04E10) - set dekoratér
Swan Song (S04E09) - set dekoratér
Thanksgiving (S04E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2010 Eagleheart (TV seriál) - set dekoratér
Glee (TV seriál) - set dekoratér
Cesta (S01E22) - set dekoratér
Funky fňuk (S01E21) - set dekoratér
Teatrálnost (S01E20) - set dekoratér
další epizody (9)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
2007 Viva Laughlin (TV seriál) - set dekoratér
2005 Agentura bez rizika (TV seriál) - set dekoratér
Inconceivable (TV seriál) - set dekoratér
2002 Fastlane (TV seriál) - set dekoratér
2000 Brutally Normal (TV seriál) - set dekoratér
1993 Vesmírní jezdci (TV seriál) - set dekoratér
1992 On the Air (TV seriál) - set dekoratér

Herecká filmografie

Filmy

1983 Ostermanův víkend

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky