Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novák to v noci trochu přehnal a po hospodách ho shání jeho žena. Potkávají se právě v Duškově hospodě a výsledkem je, že Nováková přivádí děti a informuje manžela, že odjíždí a za hodinu zavolá, jestli jsou všichni doma. Venca však zůstává i s dětmi v hospodě a domů posílá na poslední chvíli Vašíka, aby vyvěsil telefon. Ten se vrací s rozkazem: Máš jít hned domů! (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

Belsazar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poulíš oči jak moje stará při plnění manželských povinností. Václav Novák (Ladislav Potměšil) Jo, kamaráde, ženatej člověk žije jako pes, ale umírá jako člověk. Svobodnej žije sice jako člověk, ale umírá jako pes, takže si vlastně nevybereš. JUDr. Zatloukal (Jiří Kanyza) Co mám dělat? – Poslední bitva vzplála, tak se dej na pochod. Václav Novák (L. Potměšil), JUDr. Zatloukal (J. Kanyza) ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále ještě seznamovací díl, tentokrát s Novákem a jeho manželkou. Je vtipný, o tom žádná, ty facky taky super, ale pořád to ještě není o hospodě, vtípcích, řečech, životě... ()

Reklama

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle poznáváme manželku jednoho z ústředních protagonistů - Václava Nováka, kterou ztvárnila Veronika Žilková. Současně zde můžeme sledovat, jak to dopadá, když otec, který má kladný vztah k alkoholu dostane na starost postarat se o děti a veškerý čas s nimi stráví stráví v restauračním zařízení. ()

Zajímavosti (3)

  • Když Václav (Ladislav Potměšil) objedná v hospodě myslivce, tak svého hned vypije. V dalším záběru mu ale ve sklenici ještě zbylo. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje z rádia „Někdy příště“ od Yo Yo Bandu. (Duoscop)

Reklama

Reklama