foto

Jarmila Konečná

  • nar. 9.5.1931
    Mladá Boleslav, Československo
  • zem. 28.8.2015 (84 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2014 Osmy (TV film)
2012 Ve stínu
Šťastný smolař (TV film)
2011 Micimutr
Santiniho jazyk (TV film)
2009 Láska rohatá (TV film)
Zemský ráj to napohled
2008 BrainStorm (TV film)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
Operace Silver A (TV film)
Tři životy (TV film)
Začarovaná láska (TV film)
2006 Poslední kouzlo (TV film)
Poslední vlak
2005 Anděl Páně
Kousek nebe
Povodeň (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)
Talár a ptačí zob (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
2001 Samota (TV film)
1999 Návrat ztraceného ráje
Všichni moji blízcí
1998 Milenec lady Chatterleyové (TV film)
1997 Dobrodružství pod postelí (TV film)
Zdivočelá země
1996 Bumerang
1995 Má je pomsta
1994 Učitel tance
Řád
1993 Kadeř královny Bereniké (TV film)
Případ Auffenberg (TV film)
1992 Helimadoe
1991 Hodina obrany (TV film)
Hřbitov pro cizince (TV film)
Klauni a vlastenci (TV film)
Opouštět Petrohrad (TV film)
Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
Talisman (TV film)
1990 Duch času (TV film)
Milostivé léto (TV film)
O zapomnětlivém černokněžníkovi
1989 Blauäugig
Jmenuji se po tátovi (TV film)
1988 Zápas tygrů (TV film)
1987 Lovec senzací
Zuřivý reportér
Španělé v Praze (TV film)
1986 Flotila (TV film)
Přátelé (TV film)
Smích se lepí na paty
1985 Poslední šance (TV film)
1984 Noc smaragdového měsíce
S čerty nejsou žerty
Zaspala nevěsta (TV film)
Žofka z Janovic (TV film)
1983 Oči pro pláč
Síť na bludičku (TV film)
1982 A zlehka zazvoní (TV film)
Má láska s Jakubem
Plášť Marie Terezie (TV film)
Poslední propadne peklu
Pouť králů (TV film)
1981 Hodina života
Medailónek (TV film)
V zámku a podzámčí (TV film)
1980 Had z ráje (TV film)
Kotva u přívozu (TV film)
Můj nezdolný lev (TV film)
Svítalo celou noc
Světlo z temnot (TV film)
Ten svetr si nesvlíkej
Xena (TV film)
Černé světlo (TV film)
1979 Koncert na konci léta
Svatební skandály slečny Juliány (TV film)
Zákon rovnosti (TV film)
1978 Smrt císaře a krále Karla IV. (TV film)
Zítřek bez záruky (TV film)
1977 Já zůstanu věrný (TV film)
O Honzovi a Barušce (TV film)
1976 Akce Býčí oko (TV film)
Když vyjí vlci (TV film)
Zákon starého muže (TV film)
1974 Břetislav a Jitka (TV film)
Dům Doni Bernardy (TV film)
Kosmas a paní Božetěcha (TV film)
1973 Dítě (TV film)
Hvězda první velikosti (TV film)
Krásná paní ševcová (TV film)
Lesní panna (TV film)
Otevřený kruh (TV film)
Příští léto v Locarnu (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)
1972 Bližní na tapetě: Belle-mére (TV film)
Kamenný kvítek (TV film)
Michelup a motocykl (TV film)
Moc bez slávy (TV film)
Poslední dny (TV film)
Schovávaná na schodech (TV film)
Studánka bílé panenky (TV film)
1971 Bečička (TV film)
Cyrano z Bergeracu (TV film)
Jeden za všechny (TV film)
Otcové a děti (TV film)
Podezřelé prázdniny (TV film)
Prodej (TV film)
1970 Za ranních červánků (TV film)
1969 Kladivo na čarodějnice
Pasiáns (TV film)
Předměty (TV film)
1968 Jegor Bulyčov (TV film)
Kardinál Zabarella (TV film)
Ohnice (TV film)
Pařížský kat (TV film)
Raport (TV film)
Zločin lorda Savila (TV film)
1967 Bidýlko (TV film)
Drahý lhář (TV film)
Pět holek na krku
Studie jednoho strachu (TV film)
Věrný robot (TV film)
Waterloo (TV film)
1966 Doktor a běsi (TV film)
Evžen Oněgin (TV film)
Hoře z rozumu (TV film)
Křišťálová noc (TV film)
Noc bez úsvitu (TV film)
1965 Drahomíra (TV film)
Hra o životě a smrti (TV film)
Je Thierry Brévanne vinen? (TV film)
Konec velké epochy (TV film)
Lysistrata (TV film)
Pension pro svobodné pány (TV film)
Voják Tanaka (TV film)
1963 Marianna Pinedová (TV film)
Polapená nevěra (TV film)
1962 Sicilská komedie (TV film)
Zlý jelen (TV film)
1961 Ten, který viděl smrt (TV film)
1960 Ostrov Tulipatan (TV film)
1959 V hodině dvanácté (TV film)
1958 Zimní pohádka (TV film)
1957 Krvavá svatba (TV film)

TV seriály

2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Setkání s hvězdou (TV seriál)
Dagmar Havlová (E04)
Jana Hlaváčová (E02)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
Brána nebes (E03)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
Upratovačka (S05E11)
Dvě plus jeden (S05E10)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer navrátilce V. (S02E08)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Čas grundlí (S01E10)
Duch modrého pokoje (S01E07)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
Skřítkův poslední kousek (E13)
Pandořina skříňka (E12)
Dlaň na tváři (E11)
další epizody (13)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Hospoda (TV seriál)
Pes (S02E26)
Veselka (S02E25)
Kukátko (S02E24)
další epizody (26)
1996 Hospoda (TV seriál)
Schůze (S01E26)
Dlužník (S01E25)
Bomba (S01E24)
další epizody (26)
1994 Z hříček o královnách (TV seriál)
Královnina smečka psů (útržek anglický) (E01)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Duplikát (E02)
Dobyvatel (E01)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Buď a nebo (E13)
Na koho to slovo padne (E12)
Boby a bobky (E11)
další epizody (13)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1984 Povídky malostranské (TV seriál)
Přivedla žebráka na mizinu (E05)
Slečna Máry (E04)
Doktor Kazisvět (E02)
1975 My z konce světa (TV seriál)
Loučení (E13)
Vánoce (E12)
Rolničky (E11)
další epizody (13)
1973 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Tygr (E03)
Rajská jablíčka (E02)
Haraburďárna (E01)
1972 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Detektivové (E04)
Úsměvy světa (TV seriál)
Stephen Leacock (E04)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
2010 Anglická rapsodie

Scénografická filmografie

Filmy

1972 Kamenný kvítek (TV film)
1970 Čekárna (TV film)
1969 Předměty (TV film)
1968 Lásko, měj se hezky (TV film)
Vesuv (TV film)
Zločin lorda Savila (TV film)
1967 Drahý lhář (TV film)
Studie jednoho strachu (TV film)
Zlatý kočár (TV film)
1966 Evžen Oněgin (TV film)
Lékař v rozpacích (TV film)
1962 Zlý jelen (TV film)
1960 Bajaja (TV film)
Neprovdaná paní Rosita (TV film)
Ostrov Tulipatan (TV film)
1959 Chroust (TV film)
Úklady a láska (TV film)
1958 Kamenný host (TV film)
Ohně na horách (TV film)
Zimní pohádka (TV film)
1957 Starý protiva (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky