foto

Jarmila Konečná

  • nar. 9.5.1931
    Mladá Boleslav, Československo
  • zem. 28.8.2015 (84 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2014 Osmy (TV film)
2012 Ve stínu
Šťastný smolař (TV film)
2011 Micimutr
Santiniho jazyk (TV film)
2009 Láska rohatá (TV film)
Zemský ráj to napohled
2008 BrainStorm (TV film)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
Operace Silver A (TV film)
Tři životy (TV film)
Začarovaná láska (TV film)
2006 Poslední vlak
2005 Anděl Páně
Kousek nebe
Povodeň (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)
Talár a ptačí zob (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
2001 Samota (TV film)
1999 Návrat ztraceného ráje
Všichni moji blízcí
1998 Milenec lady Chatterleyové (TV film)
1997 Dobrodružství pod postelí (TV film)
Zdivočelá země
1996 Bumerang
1995 Má je pomsta
1994 Učitel tance
Řád
1992 Helimadoe
1991 Hodina obrany (TV film)
Hřbitov pro cizince (TV film)
Klauni a vlastenci (TV film)
Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
1989 Blauäugig
1988 Zápas tygrů (TV film)
1987 Lovec senzací
Zuřivý reportér
Španělé v Praze (TV film)
1986 Přátelé (TV film)
Smích se lepí na paty
1984 Noc smaragdového měsíce
S čerty nejsou žerty
Zaspala nevěsta (TV film)
Žofka z Janovic (TV film)
1983 Oči pro pláč
Síť na bludičku (TV film)
1982 A zlehka zazvoní (TV film)
Má láska s Jakubem
Poslední propadne peklu
Pouť králů (TV film)
1981 Hodina života
V zámku a podzámčí (TV film)
1980 Kotva u přívozu (TV film)
Svítalo celou noc
Světlo z temnot (TV film)
Ten svetr si nesvlíkej
Xena (TV film)
Černé světlo (TV film)
1979 Koncert na konci léta
1978 Smrt císaře a krále Karla IV. (TV film)
1977 O Honzovi a Barušce (TV film)
1976 Když vyjí vlci (TV film)
1974 Břetislav a Jitka (TV film)
Dům Doni Bernardy (TV film)
Kosmas a paní Božetěcha (TV film)
1973 Lesní panna (TV film)
Otevřený kruh (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)
1972 Bližní na tapetě: Belle-mére (TV film)
Kamenný kvítek (TV film)
1971 Bečička (TV film)
Jeden za všechny (TV film)
Podezřelé prázdniny (TV film)
1970 Za ranních červánků (TV film)
1969 Kladivo na čarodějnice
Pasiáns (TV film)
1968 Jegor Bulyčov (TV film)
Kardinál Zabarella (TV film)
Pařížský kat (TV film)
Raport (TV film)
1967 Bidýlko (TV film)
Drahý lhář (TV film)
Pět holek na krku
Studie jednoho strachu (TV film)
Waterloo (TV film)
Zločin lorda Savila (TV film)
1966 Doktor a běsi (TV film)
Křišťálová noc (TV film)
Noc bez úsvitu (TV film)
1965 Je Thierry Brévanne vinen? (TV film)
Konec velké epochy (TV film)
Pension pro svobodné pány (TV film)

TV seriály

2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Setkání s hvězdou (TV seriál)
Dagmar Havlová (E04)
Jana Hlaváčová (E02)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
Brána nebes (E03)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
2008 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Kořeny (S05E12)
Upratovačka (S05E11)
Dvě plus jeden (S05E10)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Štědrý večer navrátilce V. (S02E08)
Štědrý večer inženýra H. (S02E07)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Čas grundlí (S01E10)
Duch modrého pokoje (S01E07)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
Skřítkův poslední kousek (E13)
Pandořina skříňka (E12)
Dlaň na tváři (E11)
další epizody (13)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Hospoda (TV seriál)
Pes (S02E26)
Veselka (S02E25)
Kukátko (S02E24)
další epizody (26)
1996 Hospoda (TV seriál)
Schůze (S01E26)
Dlužník (S01E25)
Bomba (S01E24)
další epizody (26)
1994 Z hříček o královnách (TV seriál)
Královnina smečka psů (útržek anglický) (E01)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Duplikát (E02)
Dobyvatel (E01)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Buď a nebo (E13)
Na koho to slovo padne (E12)
Boby a bobky (E11)
další epizody (13)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1984 Povídky malostranské (TV seriál)
Přivedla žebráka na mizinu (E05)
Slečna Máry (E04)
Doktor Kazisvět (E02)
1975 My z konce světa (TV seriál)
Loučení (E13)
Vánoce (E12)
Rolničky (E11)
další epizody (13)
1973 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Tygr (E03)
Rajská jablíčka (E02)
Haraburďárna (E01)
1972 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Detektivové (E04)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
2010 Anglická rapsodie

Scénografická filmografie

Filmy

1972 Kamenný kvítek (TV film)
1968 Lásko, měj se hezky (TV film)
1967 Drahý lhář (TV film)
Studie jednoho strachu (TV film)
Zločin lorda Savila (TV film)
1963 Bajaja (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky