foto

Jarmila Konečná

  • nar. 9.5.1931 (86 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
2015 Svatojánský věneček (TV film)
2014 Osmy (TV film)
2012 Šťastný smolař (TV film)
Ve stínu
2011 Micimutr
Santiniho jazyk (TV film)
2009 Láska rohatá (TV film)
Zemský ráj to napohled
2008 BrainStorm (TV film)
2007 O dívce, která šlápla na chléb (TV film)
Operace Silver A (TV film)
Tři životy (TV film)
Začarovaná láska (TV film)
2006 Poslední vlak
2005 Anděl Páně
Kousek nebe
Povodeň (TV film)
2004 Nadměrné maličkosti: Čas grundlí (TV film)
Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
2001 Samota (TV film)
1999 Návrat ztraceného ráje
Všichni moji blízcí
1998 Milenec lady Chatterleyové (TV film)
1997 Dobrodružství pod postelí (TV film)
Zdivočelá země
1996 Bumerang
1995 Má je pomsta
1994 Řád
Učitel tance
Z hříček o královnách: Královnina smečka psů (útržek anglický) (TV film)
1992 Helimadoe
1991 Hodina obrany (TV film)
Hřbitov pro cizince (TV film)
Klauni a vlastenci (TV film)
Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
1989 Blauäugig
1987 Lovec senzací
Španělé v Praze (TV film)
Zuřivý reportér
1986 Přátelé (TV film)
Smích se lepí na paty
1984 Noc smaragdového měsíce
Povídky malostranské: Doktor Kazisvět (TV film)
Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu (TV film)
Povídky malostranské: Slečna Máry (TV film)
S čerty nejsou žerty
Zaspala nevěsta (TV film)
Žofka z Janovic (TV film)
1983 Oči pro pláč
Síť na bludičku (TV film)
1982 A zlehka zazvoní (TV film)
Má láska s Jakubem
Poslední propadne peklu
1981 Hodina života
V zámku a podzámčí (TV film)
1980 Kotva u přívozu (TV film)
Svítalo celou noc
Ten svetr si nesvlíkej
Xena (TV film)
1979 Koncert na konci léta
1978 Smrt císaře a krále Karla IV. (TV film)
1977 O Honzovi a Barušce (TV film)
1976 Když vyjí vlci (TV film)
1974 Dům Doni Bernardy (TV film)
1973 Lesní panna (TV film)
Otevřený kruh (TV film)
Sen noci svatojánské (TV film)
1971 Bečička (TV film)
Podezřelé prázdniny (TV film)
1969 Kladivo na čarodějnice
Pasiáns (TV film)
1968 Jegor Bulyčov (TV film)
Kardinál Zabarella (TV film)
Raport (TV film)
1967 Pět holek na krku
Studie jednoho strachu (TV film)
Waterloo (TV film)
Zločin lorda Savila (TV film)
1966 Křišťálová noc (TV film)
1965 Je Thierry Brévanne vinen? (TV film)
Pension pro svobodné pány (TV film)

TV seriály

2012 Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2009 Ďáblova lest (TV seriál)
Brána nebes (E03)
Vražedný kód (E02)
Noc hadů (E01)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Hospoda (TV seriál)
Pes (S02E26)
Veselka (S02E25)
Kukátko (S02E24)
další epizody (26)
1996 Hospoda (TV seriál)
Schůze (S01E26)
Dlužník (S01E25)
Bomba (S01E24)
další epizody (26)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Duplikát (E02)
Dobyvatel (E01)
1988 Druhý dech (TV seriál)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1975 My z konce světa (TV seriál)
1973 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Tygr (E03)
Rajská jablíčka (E02)
Haraburďárna (E01)
1972 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Detektivové (E04)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
2010 Anglická rapsodie

Scénografická filmografie

Filmy

1967 Studie jednoho strachu (TV film)
Zločin lorda Savila (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace