foto

Josef Diviš

  • nar. 1930
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1997 Rumplcimprcampr (TV film)
1995 Má je pomsta
1991 Skládačka (TV film)
1989 Útěk ze seriálu (TV film)
1986 Přátelé (TV film)
1984 Žofka z Janovic (TV film)
1983 Síť na bludičku (TV film)
1982 A zlehka zazvoní (TV film)
1974 Jako malé děti (TV film)
Štafle (TV film)

TV seriály

1997 Hospoda (TV seriál)
Pes (S02E26)
Veselka (S02E25)
Kukátko (S02E24)
další epizody (26)
1996 Hospoda (TV seriál)
Schůze (S01E26)
Dlužník (S01E25)
Bomba (S01E24)
další epizody (26)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Abychom zdrávi byli (E05)
Vlakem na Vídeň (E04)
1993 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Neznámá kráska a myslitel (E06)
Přepadení (E05)
Král se zlobí (E04)
další epizody (6)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Buď a nebo (E13)
Na koho to slovo padne (E12)
Boby a bobky (E11)
další epizody (13)
Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Silvestr (E05)
Bazén (E04)
Školka (E03)
další epizody (5)
1986 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Valutová příhoda (E15)
Narkomani (E14)
Kasař (E13)
další epizody (6)
1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
Jubileum (E13)
Nedělní směna (E12)
Ochranná značka (E11)
další epizody (13)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Kuchařinka (E09)
Muž s punčochou (E08)
Vedoucí partiové prodejny (E07)
další epizody (9)
1981 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Odečítání (S02E07)
Procento hnisavých komplikací (S02E06)
Oponentura (S02E05)
další epizody (7)
1979 Plechová kavalérie (TV seriál)
Dožínky (E07)
Svah (E06)
Když nastaly deště (E05)
další epizody (7)
1977 Nemocnice na kraji města (TV seriál)
Setkání (S01E13)
Srážka (S01E12)
Smíření (S01E11)
další epizody (13)
Žena za pultem (TV seriál)
Vánoce Anny Holubové (E12)
Svatba lahůdkové Olinky (E11)
Příběh šéfova syna (E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace