Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechny v hospodě vyděsí, že Tomáš Babula přišel umytý, navoněný a v obleku a nechce si dát pivo. Po chvíli z něho vypadne, že bude mít rande. Všem vysvětluje, jak se s dotyčnou seznámil, a ukazuje dopis, který však odmítá číst. K tomu se rozhodne Zatloukal a stejně jako ostatní strne úsměvem, hrůzou a údivem v představě, že by s pisatelkou Tomáš žil. Do hospody vchází žena a Tomáš, který ji stejně jako ostatní považuje za tu z dopisu, ji pozve ke stolu. Po chvíli rozhovoru se do ní nezamiluje pouze on, ale i ostatní přísedící. Bohužel pro všechny se ukáže, že došlo k obrovskému omylu. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta zápletka je myslím až moc přitažená za vlasy a navíc určitým způsobem kopíruje nedávný díl Koncert. Nepravděpodobné je Babulovo jednání (včetně jeho romantického dopisu), fakt, že si hospodský splete růžičku kytku s růžičkou přívěškem (ten by asi jako znamení nenapadlo dát ani idiota), a nakonec i ty uřvané scény rádoby esoteričky. Ale ty aspoň chápu, tvůrci chtěli poukázat na kontrast proklamovaných duchovních kladů s častou buranskou realitou. Nakonec díl zachraňuje roztomilá Simona Postlerová. ()

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s komentářel Eire, vskutku velmi vydařené. Můžeme zde vidět i nejznámnějšího štamgasta Tomáše Babulu z trošku odlišné perspektivy, kdy má k alkoholu trošku zdrženlivější vztah. Očekává totiž ženu, s níž si domluvil setkání. Když dorazí, všechno jde jako po másle. Všechno se ovšem změní ve chvíli, kdy se zjistí, že ta "pravá" má teprve přijít. ()

Reklama

Reklama