Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léto 2011. Třináct let od rozchodu s Ladislavem Štaidlem. Dvanáct let od posledního úspěšného alba. Iveta se právě rozešla s partnerem a každý její krok je sledován bulvárem, veřejností a soudem. Přesto je šťastná – je mámou na plný úvazek. Jen nesmí udělat žádnou chybu. (Voyo)

Recenze (11)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Časově i dějově jsme udělali oproti konci druhé řady obří skok. Tady už se dostáváme do období, které asi všichni pamatujeme díky bulváru. Přeskočilo se období s Pomejem, který zatím není ani zmíněn (problém s právy??) a dostáváme se rovnou do období Rychtáře a Macury...První díl poměrně tlačí na emoce, hlavně skrze špatně hrajícího Autura, a jeho vztah ke špatně namaskované matce (nevypadá starší, ale spíš jako nemocná, stejně tak i Mihulová). Je jasné, že prim bude ve třetí řadě hrát bulvární prostředí, které definovalo poslední roky Ivetina života a reprezentované neskutečnýn lidským odpadem, pokrytcem a někým, kdo si jednoznačně zaslouží pořádně přes držku, tedy Pavlem Novotným, který se podílel na zničení života několika lidí. Závěr s vypadá to trefou do černého v podobě Prachaře velmi navnadil na další díl. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otravná hudba a otřesná kamera. Proč vynechali Pomejeho? Představitel Artura naopak fakt dobrej a přesvědčivej. A ještě mě napadá, možná se pletu, ale v roce 2011 se spojení "finanční gramotnost" příliš nepoužívalo.... A šílená scéna s příšerným hudebním podkresem ala telenovela, když spolu mluví Fialová s Mihulovou na zahradě... Trošku jako Pošta pro tebe s tou strašnou bábou, co chce nitrák.... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teta Iveta is back. Jelimánci se dosmáli - Štaidl dělá bububu schovaný za rohem - Csino, Podhůrský nebo Pomeje nebyli do hry pozváni vůbec – Artura mají ekologičtí aktivisté problém zatáhnout z pláže zpátky do moře – Novotný v Litomyšli přišel do Šišlavé ulice – starej Bartoš skončil s pitím i životem -  Tříska úspěšně ustál mimozemskou invazi a Michal Samir se nás snaží marně přesvědčit, že má opratě pevně v rukou. Každopádně nebudeme hodnotit den před večerem a necháme Ivetu dojít až na nádraží, aby jí náhodou neujel vlak. ()

lucij68ee14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím z toho mám lehce rozporuplné pocity. Celkově se vracet do těchto dob, kdy měla Iveta problémy mi úplně náladu nezvedá. Smutná doba, kterou si jen málo z nás chce připomínat. Co se týče tohoto dílu, mám zde trochu pocit, jak kdyby to časově jaksi všelijak skákalo. Ke ztvárnění Ivety můžu jen říci, že Anička je skvělou herečkou a tady to opět dokazuje. Je mi z toho chvílemi až úzko, jak smutné emoce nám přes obrazovku přenáší. Především scéna ze soudu, s maminkou a rozhovory s Arturem mi daly zabrat. Co mi možná kazí dojem je, že je Anička prostě mladá, krásná herečka a tady hraje již zralou ženu, o dost starší, než je momentálně ona. Přecejenom je něco jiného hrát mlaďounkou Ivetu nebo krásku z devadesátek v podobném věku jako samotná představitelka. Samozřejmě je to teprve první díl. Uvidíme, čeho se ještě dočkáme. Na závěr chci ještě vyzdvihnoutmasku Filipa Rajmonta. Novotný 1:1. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A teď vážně, to je parodie nebo drama ? Protože výkony herců hrajících Novotneho, Artura, Rychtáře, to snad nemohou myslet vážně. Rajmont předvádí výkon hodný Kanceláře Blaník, Artur je sjetý neherecký dítě a Prachař nemluví jako Rychtář, ale jako Havel.  Čekal jsem jak vyřeší Fialovou které nebylo ani 30 hrající padesátníci a přidali ji pár pih na obličeji. Poslouchal jsem podcast kde se nad tím Fila rozplýval a přirovnával to k Giallu, má asi na houbičky stejný zdroj jako tvůrci.    Tohle fakt jako áčkový drama projekt nemůže myslet nikdo vážně. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama