foto

Martin Siničák

  • nar. 18.5.1980 (40 let)
    Brno, Československo

Biografie

Martin Siničák se narodil 18. května 1980 v Brně. Studoval JAMU (obor činohra), ale studia nedokončil. To mu ale nezabránilo stát se profesionálním hercem. Účinkoval v divadlech V 7 a půl, V HaDivadle a nyní je v angažmá v činohře ND Brno. V roce 2014 získal cenu Thálie pro umělce do 33 let.

Alexandra Balaštíková

Herecká filmografie

Filmy

2019 Národní třída
Princezna a půl království (TV film)
2018 Rašín (TV film)
2017 Špindl
2014 František, můj táta
2011 Guláš (studentský film)
Teplé škvarky
2010 Domina (TV film)

TV seriály

2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Specialisté (TV seriál)
Neviditelná vražda (S03E17)
Rapl (TV seriál)
Exekuce (S02E01)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Bestie (S01E10)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Polda (TV seriál)
Alibi na míru (S01E07)

Divadelní záznam

2011 Česká měna (divadelní záznam)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
2005 Nora (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Ceny Thálie 2013 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky