foto

Martin Siničák

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Špindl
2014 František, můj táta
2011 Guláš (studentský film)
Teplé škvarky
Česká měna (divadelní záznam)
2010 Domina (TV film)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
2005 Nora (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Bestie (E10)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Polda (TV seriál)
Alibi na míru (S01E07)

TV pořady

2014 Ceny Thálie 2013 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace