Reklama

Reklama

Vánoční hrad

  • USA A Castle for Christmas (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Duch Vánoc začal strašit na hradě někde ve Skotsku. Brooke Shields byla vždy spíše modelka před kamerou než herečka, takže s přibývajícími roky přestává dávat smysl její obsazování. Strašidlo Elwes je pak v kombinaci s dementně napsanou rolí úplně na zabití. Snímek je zřejmě vyrobený na zakázku čtenářkám knih, jenž píše hlavní postava. Složení: kýčovité trademarky Skotska 80%, Vánoce 20% ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam bylo sympatičtější obsazení hlavního dua, kdyby tam bylo o trochu více vtipu, bylo by to za více hvězdiček. Nejvíc se mi líbila scéna, kdy se hlavní pár seznamuje při střílení. Celkem fajn byla i parta pletacího klubu. Na dlouhý zimní předvánoční večer po celodenním pečení cukroví, když potřebujete vypnout celé tělo, je tento film ideální. ()

Reklama

hn253 

všechny recenze uživatele

Už jsem měla nakročeno k odpadu, ale kvůli úctě ke skotským hradům, krásným lokacím a také pro poměrně slušné výkony ve vedlejších rolích dávám jednu hvězdu. Veškerá bída stojí a padá s Brooke Shields, vůbec neumí hrát a je strašně rozčilující, ve filmu opravdu vadí. Cary Elwes taky již zažil lepší herecké časy. Nuda a "pruda" od začátku do konce. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, že v tom hraje pozapomenutá hvězda 80ek (Shieldsová) a k tomu další, prakticky zapadlá (Elwes), přál jsem jim to. Rozjezd byl dobrý, ale nadšení postupně opadávalo, až se proměnilo ve zklamání. Ta chemie nebyla silná a oba měli dobré chvilky (Shieldsová víc), ale celkově se jim postavy nepovedly. Pro mě navíc vedlejší postava nemluvného gaye sice roztomilá svou jehněčí duší v medvědím těle, ale byla to typická vata na zacílení co největšího okruhu diváků. Ještě že byla postava černé recepční pro příběh důležitější. // 42% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Na tvrdení, že sa Netflix pomaly mení na Hallmark niečo bude. Ale mne to nevadí. Dobrovoľne nasilu som videl stovky Hallmarkovských dojákov. A tento sa mi páčil. Po dlhšej dobe som zase raz videl niečo so Správnou Susan Brooke Shieldsovou a naviac v podaní jej najlepšej CZ dabérky. Stále jej to sekne. Celá tá romantická línia funguje dostatočne dobre a aj prostredie a lokácie, na ktoré si bežne nepotrpím, boli tentoraz fakt nádherné. Proste tak klasicky sladko vyčančané, ale ten vyzdobený svietiaci hrad ohromil aj mňa. Takže celkovo príjemná vianočná jednohubka. 6/10. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama