Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Místo Beatles nám dali Olympic, místo Elvise nám dali Zicha, místo Toma a Jerryho nám dali tuto povedou dvojici moskevských prototypů mládeže. Snaživý bonzák Zajíc a vagabund a nemakačenko Vlk. Zvláštní je, že Vlk jde po krku Zajíci. Věřím, že ve skutečnosti takový pionýr Zajíc dřív nebo později šlápne na krk expankáči Vlkovi a pošle na Sibiř. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nápadité, vtipné, jen mi často bylo a je líto vlka, že on je tou hlavní postavou a on musí za to i trpět, zatímco zajíc mu vždy nějak vyklouzne z pazourů a je mnohem pasivnější. Pokud by vlkovi ale zajíc nevyklouzl z jeho lstí, tak by pak už neměl vlk kořist, ztratil by tu hlavní motivaci polapit zajíce. Jeden bez druhého by žít nemohli, to je jasnačka. ()

Reklama

sportovec 

všechny recenze uživatele

Ač to zní neuvěřitelně, i v brežněvovském Rusku vznikaly dobré nebo i nadpůměrné věci. V tomto případě se slily do jednoho celku vynikající nápad, skvělá kresba, neumdlévající invence scénáristů a kontrast odporně vzorného pionýra-zajíce a sympatického houmlesáka-vlka. Původní zakázka na černobílý antagonistický pár - tak nějak to muselo bezpochyby být - otupila pozornost cenzury a po nečekaném úspěchu fakticky znemožnila - nebo se vymkla - jakékoliv další její kontrole. Vedlejší produkt - jakýsi opožděný zlatý věk grotesky - byl na světě. A jak se zdá, přežil i sovětskou moc samu. Režimy se mění, nadčasové zážitky dětí všech generací a všeho věku nezávisle na hranicích států a národů však zůstávají. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý, školoupovinný chalanisko, tak som tento ruský animovaný seriál doslova žral. V tej dobe bol pre mňa zdrojom nesmiernej zábavy. Je pravda, že to bolo v rokoch, kedy sa na obrazovky komunistami ovládanej štátnej televízie nedostalo takmer nič zo západnej produkcie. Takže som nemal ani tušenia o tom kto je to Walt Disney, bratia Fliescherovci alebo páni William Hanna a Joseph Barbera. Nevedel som, že existujú nejaký Tom a Jerry. Takže tieto ich sovietske kópie boli vtedy mojimi favoritmi. Pri dnešnej pestrej konkurencii, ktorú ponúkajú rôzne komerčné televízie, by už len ťažko tak dobre obstáli. No dovolím si byť v tomto prípade nostaligický a vychytralému zajčikovi a hlúpemu volkovi dávam štyri červené hviezdy. **** ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Úspěch filmového díla a jeho tvůrce obvykle poměřujeme umístěním v různých žebříčcích, počty Oscarů či výdělky v kinech, ale co je to sláva nehynoucí jsem pochopila teprve jednoho rána v tramvaji cestou do práce. Ve voze se mnou jela třída školních dětí s paní učitelkou a jedno z děcek dýchlo na sklo a prstem napsalo "režie Kotěnočkin". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Sovietska armáda prišla so svojím nápadom v jednej časti. Z vlka mal byť nakrátko ostrihaný branec a čatár Zajac ho mal komandovať. Námet bol zamietnutý. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama