Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak to je nejpopularnejsi podivana meho detstvi!S dnesniho pohledu to uz jiste mladsi rocniky neoceni,televize jsou zahrnuty kreslenymi serialy,ale tenkrat toho na vyber az tolik nebylo,krom sledovani Tom a Jerry na ORF 1(ti stastni co ji chytali).Kazdy dil jsme videli nespocetkrat a jeste dnes kdyz uslysim znamou znelku,prisednu opet k tv!:) ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Extra klasa světové animace... Výtečný hudební doprovod, který to umí rozpumpovat, klasická groteska, která se sice v zásadě od amerických animáků moc neliší, ale svým šaramantním způsobem zůstává velice svojská... a typicky "sovětská". Není to jen nostalgie, "Jen počkej, zajíci" je imunní vůči času i změně politických systémů. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Sranda, sranda a ještě jednou sranda ! Animovaný film z dílny tehdejšího Sovětského svazu. Je to tak vynikající animovaný film, který baví nejenom děti, ale řvou smíchy i dospělí. 5* A tak vyrostla "Mrazíkovi" velká konkurence. Nu vot, vše nemusí být špatné co k nám přijde z východu. Sluníčko tam odtud, přichází každé ráno též. ()

prkalil odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se vám všem, holky a kluci, kteří vlka a zajíce milujete, omlouvám za ten odpad. Mír s vámi a nezabíjejte mě proto. Neberte to osobně a dál už nečtěte. Já to zkrátka nesnáším, a to odnepaměti. Nebudu moc konkrétní, protože se mi už mnoho let daří zcela se tomuto paskvilu vyhýbat, ale pokud si vzpomínám, hnusila se mi hudba (hrozná), výtvarná stylizace (zcela nevytříbeně odpudivá), animace (chabá) a nejvíc ty děsný toporně přihlouplý příběhy. Hauk. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Znalci ví, že sovětský animovaný film nepředstavuje jenom Kotěnočkin, ale že už od 50. let vznikaly vynikající sovětské kreslené filmy. Nicméně, Kotěnočkin přišel s groteskou připomínající americkou školu a průměrný divák si kreslený film ze Sovětského svazu ztotožní právě s Kotěnočkinem. Je to hravé, místy i poetické a typicky ruské - viz scéna, kde vlk skončí v kurníku a zazní sbor ruských vokalistek a člověk si místo kohouta a slepic představí scénu z Mrazíka, ruské kroje a rubašky. Celkový dojem: 95 %. Kdykoliv se tohle objeví na televizní obrazovce, vrátím se na chviličku do dětství... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Jeden diel sa vyrábal priemerne deväť mesiacov. (Raccoon.city)
  • Vlk má pracovní úraz a končí v nemocnici, kde se mu v kómatu zdá stejná scéna, kterou zažil v prvním díle, ale v obrácených rolích.
    Na balkóně si v klidu zalévá květiny nic netušící vlk. Zajíčkovi se při jeho spatření značnou sbíhat sliny, a tak neváhá a po prádelní šnůře začne šplhat za představou voňavého oběda za ním. (sator)
  • Rozprávka bola predaná do 102 krajín a dodnes patrí medzi najlepší vývozný artikel Ruska v žánri kreslené rozprávky. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama