Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Příjemná vzpomínka na dětství... Milá groteska, která se líbila mně a funguje i u mých dětí :-) Překvapilo mě, jak málo je to násilné. Pokud se vlk dostane do neřešitelných potíží, zajíc mu vždy ochotně pomůže, naopak ale samozřejmě nikdy ne. Ráda se zase někdy podívám. Zajímavé komentáře: sportovec, Radek99, gudaulin, Lima, Mariin. ()

prkalil odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se vám všem, holky a kluci, kteří vlka a zajíce milujete, omlouvám za ten odpad. Mír s vámi a nezabíjejte mě proto. Neberte to osobně a dál už nečtěte. Já to zkrátka nesnáším, a to odnepaměti. Nebudu moc konkrétní, protože se mi už mnoho let daří zcela se tomuto paskvilu vyhýbat, ale pokud si vzpomínám, hnusila se mi hudba (hrozná), výtvarná stylizace (zcela nevytříbeně odpudivá), animace (chabá) a nejvíc ty děsný toporně přihlouplý příběhy. Hauk. ()

Reklama

francis 

všechny recenze uživatele

Právě jsem koukal na prvních pět dílůl a je to opravdu paráda, žádná nostalgie není k hodnocení třeba. Je pravda, že i po tolika letech (byli jsme právě na těchhle dílech kdysi se základkou v kině!) jsem si všechny ty srandy pamatoval (jo, asi jsem to viděl i někdy potom, ale z toho kina si to fakt pamatuju). Nemá to vůbec slabý chvíle. A řek bych, že zajícovi nemoh nikdy nikdo fandit (maximálně nějaký pětiletý bejby), protože vlk je opravdickej mistr. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Extra klasa světové animace... Výtečný hudební doprovod, který to umí rozpumpovat, klasická groteska, která se sice v zásadě od amerických animáků moc neliší, ale svým šaramantním způsobem zůstává velice svojská... a typicky "sovětská". Není to jen nostalgie, "Jen počkej, zajíci" je imunní vůči času i změně politických systémů. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Husákovy děti, mají za povinnost hodnotit 5*! Ne, dělám si prdel, ale je fakt, že se na to rád podívám znova. Tom a Jerry a strejda Skrblík byli ještě daleko. Bylo to sděláno v SSSR, ale sem přesvědčen, že s tím Kačerem a spol. se mohli směle rovnat. A ani animovaná tvorba v tehdejším Československu se neměla za co stydět. Vznikla spousta hezkej pohádek a večerníčků. Jo a bacha největší Borec sem byl já, protože mi Ježíšek (né Santa Claus) nadělil digitální hru Nu pogodi! Kde vlk chytal do košíčku vajíčka co snášely slepice. Myslím, že můj osobák byl něco málo přes 500 vajíček. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Sovietska armáda prišla so svojím nápadom v jednej časti. Z vlka mal byť nakrátko ostrihaný branec a čatár Zajac ho mal komandovať. Námet bol zamietnutý. (Raccoon.city)
  • Znělku seriálu hudební skladatel Tamás Deák složil již před jeho vznikem, původně s ním nesouvisela a její název byl Vodní lyže. (JoranProvenzano)
  • Za dob socialismu se seriál v Československu vysílal i jako součást Večerníčku (od r. 1965). (Pierre)

Reklama

Reklama