Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (479)

Angelino 

všechny recenze uživatele

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Znalci ví, že sovětský animovaný film nepředstavuje jenom Kotěnočkin, ale že už od 50. let vznikaly vynikající sovětské kreslené filmy. Nicméně, Kotěnočkin přišel s groteskou připomínající americkou školu a průměrný divák si kreslený film ze Sovětského svazu ztotožní právě s Kotěnočkinem. Je to hravé, místy i poetické a typicky ruské - viz scéna, kde vlk skončí v kurníku a zazní sbor ruských vokalistek a člověk si místo kohouta a slepic představí scénu z Mrazíka, ruské kroje a rubašky. Celkový dojem: 95 %. Kdykoliv se tohle objeví na televizní obrazovce, vrátím se na chviličku do dětství... ()

Reklama

forsberg 

všechny recenze uživatele

Úspěch filmového díla a jeho tvůrce obvykle poměřujeme umístěním v různých žebříčcích, počty Oscarů či výdělky v kinech, ale co je to sláva nehynoucí jsem pochopila teprve jednoho rána v tramvaji cestou do práce. Ve voze se mnou jela třída školních dětí s paní učitelkou a jedno z děcek dýchlo na sklo a prstem napsalo "režie Kotěnočkin". ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak to je nejpopularnejsi podivana meho detstvi!S dnesniho pohledu to uz jiste mladsi rocniky neoceni,televize jsou zahrnuty kreslenymi serialy,ale tenkrat toho na vyber az tolik nebylo,krom sledovani Tom a Jerry na ORF 1(ti stastni co ji chytali).Kazdy dil jsme videli nespocetkrat a jeste dnes kdyz uslysim znamou znelku,prisednu opet k tv!:) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Spolu s Mrazikem jednoznacne nejklasikovatejsi sovetsky import. Pribehy vlka s neodmyslitelnym cigarkem v koutku a maleho zajicka, ktery mu stale zdarile unika + dalsi skvele postavicky jako lev, ktereho mam vsugerovaneho, jak se nastvane souka z auticka na autodromu, nosorozce atd. Tenhle animac mam hluboko v srdci a Kotenockinovi musim vzdat hold za krasne prozite chvilky sveho detstvi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Vlk má pracovní úraz a končí v nemocnici, kde se mu v kómatu zdá stejná scéna, kterou zažil v prvním díle, ale v obrácených rolích.
    Na balkóně si v klidu zalévá květiny nic netušící vlk. Zajíčkovi se při jeho spatření značnou sbíhat sliny, a tak neváhá a po prádelní šnůře začne šplhat za představou voňavého oběda za ním. (sator)
  • Sovietska armáda prišla so svojím nápadom v jednej časti. Z vlka mal byť nakrátko ostrihaný branec a čatár Zajac ho mal komandovať. Námet bol zamietnutý. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama