Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

venison 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to mým věkem, dobou nebo kvalitou filmu, ale pamatuju si původní seriál Městečko South Park o dost zábavnější.. Tohle téma mohlo být tak silný a vtipný.. Oni místo utahování z COVIDu řeší úplně nesmyslnou kauzu. Očekávání bylo o dost větší. Pokračování jsem ani nedokoukala. ()

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říct? South Park je klasika, miluju to strašně moc let a drží si úroveň (narozdíl od Simpsnů či dalších podobných seriálů) do teď. Ano, pár posledních řad bylo slabších, ale stále je to koukatelné a tenhle poslední film byl fakt super. Vtipný to rozhodně je, akorát momentálně asi spíš pro fandy, většina fóru odkazuje na reálie ze seriálu. Budoucnost byla nejen trefná, ale i příjemně nostalgická. Skvělej filmek. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Covid-19 skončil tečkou za očkováním a je třeba se posunout do budoucnosti. Budoucnosti plné pesimstů, přecpaných domovů důchodců a korektního humoru. Víte jak se říká transgender ženě, která jde na potratovou kliniku? Rebeka a je to úžasná žena. Deprese negativita a podezřívání. Dospělost hrdiny změnila, ale přesto jsou pořád stejní. Otevřený konec naznačuje kam půjdeme. Do doby roušek a nefungujícího očkování, které pomůže zajistit na důchod naše elity. Protože v budoucnosti budeme bránit starým lidem zemřít. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

běžně nehodnotím jednotlivé epizody,ale tohle je přeci jen výjimka.Další South Park ve své covidové sérii tentokrát válí a i když to třeba není tak třeskutá zábava,trefné je to maximálně a bere si to na paškál prakticky všechno co teď všichni prožíváme a vidíme (primárně) v online prostoru.Pánům nápady evidentně stále nedocházejí...80% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

A to jsou ty tři hvězdy jen za několik geniálních a naprosto trefných hlášek (nejvíc mě dostal ultra-korektní humor budoucnosti, ten byl fakt přesný :D) a za to, že to není jednostranné a po vzoru celého seriálu to stále dostatečně ryje do všech stran. Klady tu skutečně jsou, ne že ne, navíc je dost zajímavé vidět kluky v dospělosti a pozorovat, kam se všichni posunuli. Jenže si nemůžu pomoct, ale jede to celé jen na půl plynu a navíc je to přehnaná depka, kde toho humoru je vlastně málo, příliš se opakuje a něco kvůli té depce ani moc nevynikne. Není to prostě ten South Park, který dokázal vypovídat o depresivních tématech tak, že se u toho člověk smíchy válel po podlaze. Mělo to na víc po všech stránkách, ale kam vygraduje druhý díl jsem stejně dost zvědavý. Tenhle mě zklamal a ani to, co mohlo být absolutně nejlepší (rabín Cartman), není nakonec zas tak zajímavé. Slabé 3* ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama