Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (142)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA $3,344,040║ Tržby Celosvetovo $4,032,313▐  Krajčír, či strihač Mark Rylance a jeho brilantná namotávacia hrá proti krutým gangstrom v jeho milovanom krajčírstve. Výborne to graduje až po samý záver, dej plný prekvapení, zvratov, namotávačiek odohrávajúce sa na jednom mieste v krajčírstve. Slušné prekvapenie. Doslova one-mane-show Marka Rylance. /75%/ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Popravdě je to zajímavý nápad, to ano, ale od začátku se to tváří tak tajuplně, že jsem skutečně čekal daleko víc včetně vícero zvratů, třeba jako u Horovitze v Mind Games. Jinak formálně je to podle mne skutečně divadelní hra, konverzačka, která se snaží tvářit, že půjde o daleko víc, než jen dvě gangsterské party na jednom smetišti, ale fakt se tak jen snaží tvářit. Ani ten střihačův příběh není nijak zajímavý či objevný, spíše takové klišé béčkových filmů. Šlo si s těmi postavami víc pohrát, s jejich charakterem, aby jim člověk věřil. Některým jsem skutečně jejich role nevěřil, chovaly se podivně, podle vůle scenáristy, ne logiky věci. Víc k tomu nemám, co bych řekl, a vidět to znovu nechci. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká, jak se z minima dá udělat maximum. To si tak jeden anglický krejčí ( pardon střihač !) v klidu stříhá a šije obleky a do toho mu tam začnou chodit lidi, které tam nechce, ale nic moc s tím nemůže udělat. Až jednou... A vo tom to je. Najednou musí něco začít dělat...a to je ten šperk a navíc celou dobu v jedné místnosti. Opravdová chuťovka kterou by nikdo nečekal. Za mě nadšených 80% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi oceňujem, že v časoch, keď v kinách bodujú už len komiksové filmy, digitálny bordel a na streamovacích kanáloch musíme  loviť v kubíkoch žumpy ako tak pozerateľný film príde niekto s malým chytrým filmom, ktorý sa na nič nehrá. Vystačí si s hercami a jedným malým priestorom krajčírskej dielne. Neplnia sa hollywoodske kvóty! Nikto tu nie je iný, farebný(černošský gang tu má svoje miesto), postihnutý ani úchylný, jednoducho sa režisér sústredil na film a nie na to, čo tam musí alebo nemusí byť bez toho aby niekoho urazil. Mark Rylance- skvelá voľba, jedna z jeho naj rolí a všetci ostatní mu skvelo sekundujú. Výborne napísané i zahrané, komorné, no napriek tomu napínavé. S väčším rozpočtom a niekoľkými exteriérovými scénami by to bola úplná bomba. Príjemné prekvapenie, takých je v súčasnej dobe fakt málo. 80%. ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Malá (komorná) ľaho odhadnuteľná gangsterka, inscenácia s nie príliš sympatickými postavami. Možno vhodná ako divadelná hra (ktorá by zrejme nemala úspech), alebo ešte lepšie rozhlasová hra. Pre mňa slabý priemer. Režisér a scenárista tohto nie veľmi sofistikovaného a ľahko prekuknuteľného hrania sa na "kto je tu krysa", je autorom scenáru Kódu Enigmy (2014) , teda ten istý človek. Hmm.. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)
  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)

Reklama

Reklama