Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Zpocatku velice solidni (chtel jsem napsat slusna, ale to opravdu neni to spravne slovo) zabava blizici se poetice nezavislych flakacskych komedii, ktera se s postupujicim casem cim dal vice zvrhava v prevahu spravnych hodnot (rodina, americka justice), coz by se dalo odpustit, pokud by to nebylo znazorneno tak strasne naivnim zpusobem. Adam Sandler a Joey Lauren Adams nicmene podavaji povedene vykony, dohromady jim to spolu slusi a castecne davaji zapomenout na velkou nepravdepodobnost vzniku cehokoliv mezi jejich postavami. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Velký táta je jediná sandlerovka (co si vybavím), která se mi každým dalším zhlédnutím líbí více (a taky které zvedám původní hodnocení). Poprvé mě to moc nebralo, snad proto, že jsem ještě neměl syna, teď asi na počtvrté, mě to bavilo hodně (možná proto, že mám syna. Taky jsem zřejěm dozrál k tomu ocenit Joey Lauren Adams a Leslie Mann společně v jednom filmu. Je to takové mile, zábavně, mile dojímavé, až by člověk pustil slzu. A i ten dozvuk devadesátek (hlavně ohledně hudby), dělá své. Kromě toho odhalíte praktičnost novin. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom "v pohode" sandlerovka, ktorá ale stále cieli najmä na prvú signálnu. Možno je to nakoniec dobre, pretože aj pri srdcerývnom závere sa okáže film zhodiť, keď zrazu všetci v súdnej sieni začnú telefonovať svojim otcom. To je scéna ako z Bláznivej strely a škoda, že ich nie je viac. Veľký tato je ten typ komédie, pri ktorej ste radi, že ju pozeráte osamote, pretože sa nemusíte hanbiť, že sa na nej dokážete občas aj zabaviť. Ale pozor, nič pre mileniálov, obsahuje aj homofóbne fóriky a ako vieme, Friends sa už stali neželaným tovarom dnešnej mládeže. 50% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Film naprosto bez debaty slouzi jako vyborna kulisa, protoze naprava nezodpovedneho dospeleho chlapa (dokonale noumovity nesympatak Adam Sandler) ve starostliveho otce je moralitkou ciste na objednavku bez jakekoliv snahy o neco navic. Stab dela co ma a co umi, publikum se adekvatne bavi, coz vlastne staci na 55% ()

Mr.Hackels 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější Sandlerovka. Opravdu se u toho náramně bavím pokaždé, když si to pustím (a to bývá tak dvakrát do roka). Sonny to má na salámu a jeho výchova malého "Frankensteina" nemá chybu. Navíc ve vedlejší roli září Rob Schneider, jak už se stalo v Sandlerových filmech zvykem. A i malá rolička Stevea Buscemi potěší. Malý Julian navíc hrál i v mých oblíbených přátelích :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • V soudní síni se advokát pana Brookse jmenuje Ted Castelucci. Teddy Catellucci je jméno skladete tohoto filmu. (HappySmile)
  • Spoluautor scénáře Tim Herlihy se objevil jako zpívající klokan v Julianově oblíbeném videoklipu "Kangaroo Song". (HappySmile)
  • Dvojičky Dylan a Cole Sprouse sa v úlohe Juliana striedali behom celého filmu. (matthew.17)

Reklama

Reklama