Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestra Sisi, Néné, se má provdat za rakouského císaře Františka Josefa I. Po příjezdu do Bad Ischlu se Sisi a František ocitnou v nebezpečné léčce. (Viasat)

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človek sa teší na super historický seriál, ktorý asi nebude taký romantický ako dielo s Romy Schneider, ale určite je to postavička, ktorá by mala vzbudiť aspoň nejaké sympatie. A hneď prvý záber a ona masturbuje. No do prdele, čo sú to dnes už za sajrajty. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak zlé, jak se tady prezentuje. Osobně je pro mě nesnesitelnou srajdou ta vyčpělá verze s Romy, ale tohle mělo švih. Holka jako lusk, věrně splňuje mé představy o Alžbětě, teda než se stala vyhořelou, bezzubou, nesnesitelnou fetkou, dementní troskou, se kterou nevyšel nikdo. Nádherné kostýmy, kvalitní výprava, kamera, hudba, režie i atmosféra, vše mi vyhovuje. Pěkné. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pokud se skalní příznivci Sissi (1955) s Romy Schneiderovou chtěli ujistit, že nová seriálová verze o legendární císařovně, nešahá jejich ikoně ani po kotníky, tak měli jasno už v první půlminutě, kdy celý seriál začíná scénou jak budoucí císařovna onanuje na posteli.  Já považuju tu legendu za nekoukatelnou kostýmovou, panákovou, nudnou obstarožnost a tento první díl i přes rozpačitý úvod nakonec nebyl špatný. Nedrží se to historie moc pevně, dokonce to v jedné scéně vypadá jako akční film, ale jako moderní kostýmová vztahovka to funguje a dá se to. Stylem bych to přirovnal možná k Versailles (seriál) (2015). ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele

1.díl. Franz Josef, císař Rakouské Monarchie (též známý jako Franta Pepa Jednička) si vybírá svoji budoucí ženu, s níž bude strávit zbytek svého života a ze které se stane mocná císařovna. Mezi všemi vévodkyněmi a kněžkami domluví sňatek se svojí sestřenicí, Néné Bavorskou. Zásnuby se mají konat v den, kdy ji poprvé pozná, a to hned na luxusně zařízeném bálu jeho letního sídla. V den, kdy se vše odehraje, se vydává Néné se svojí matkou na cestu. Dívka však má sestru, Sisi, s níž doposud měla velmi dobrý vztah. To však do chvíle, než u ní vytuší ne moc přesvědčivě skrývaný zájem o jejího budoucího ženicha. Už jen její černé šaty, jež na sebe hodlá vzít pro smrt svého milence Richarda, onen nepříjemný doprovod poněkud kazí. Když však Néné narazí v jejím deníku na milostnou báseň tajně určenou císaři, sourozenecké přátelství rázem skončí. Z obou sester se stávají rivalky, a je jen na Franzovi, jak se rozhodne. Néné nepoznal tak dobře jako Sisi, pro jejíž tvrdohlavost a odvahu ihned nasedl na koně, protože chtěla odjet. Jí nezachránil život před nebezpečnými Maďary. A s ní nezažil velmi intimní chvilky. Na bále proto skončí zdánlivě jasná vítězka stranou a zásnubní kytici dostává téměř zničená a zlomená Sisi (...). 85 - 90 procent, i přes kritiku seriálu hodnotím kladně. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama