Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolu s filmem Jamese Melkoniana se k nám vrací divoká sedmdesátá léta, čas bláznivých večírků a skvělé hudby. Uprostřed tohoto dění jsou mladíci Joe (Michael Kopelow) a Hubbs (Bradford Tatum) a jejich modré autíčko. Chlapcům zbývá jen najít k sobě ta správná děvčata. I to se jim jednoho dne skutečně podaří. Lanie (Renee Allman) a Jill (China Kantner) jsou okouzlující stvoření, jedna dlouhovlasá černovláska a druhá blondýnka, obě stále v džínách. Zdá se, že další večírek může začít, ale všechno nejde tak hladce, jak si mladíci v kožených bundách představovali. (Joker Punx)

(více)

Recenze (17)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Jedna teenagerovská noc na americkém maloměstě 70. let, nahlížená pokřivenou optikou let devadesátých. Vše vydatně proloženo fekálně-humusoidními fórky a natuplými hláškami... ALE..! Rock 'n' roll je mocná čarodějka, a filmu, v němž se tolikrát zmiňují Blue Öyster Cult, prostě nemohu dát úplně špatné hodnocení. Navíc mám dojem, že to v tričku BÖC nikdy nikomu neslušelo tak, jako Renee Allman v tomto filmu. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tak úplně vlastně nevím, co že jsem to vlastně viděl. Rockeři to určitě nebyli. Možná parodie? Nevím. Pokus o vykreslení mladé rockerské generace nezletilců - asi. Nicméně jsem dokoukal. Celkově mi ty vztahy přišly dost podivné, takhle to prostě nefungovalo. No nic, výkřik do tmy to ale nepochybně byl. 60% ()

Reklama

fibur84 

všechny recenze uživatele

I přes otřesný dabing (který připomíná dabing německého porna Helmut opravář komínů) se jedná o jednu z nejlepších komedií, kterou jsem kdy viděl. Výborné hlášky a scénky dokreslují atmosféru tohoto zapadákova, kde se celý děj odehrává. Můžu jej vidět klidně opakovaně a neomrzí. Nemohu jinak než pět hvězdiček. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Ty voe, 77% :)))). Na to koukaj jen metloši a sázej tomu z nostalgie plný hvězdokupy. Objektivně není ten film nic moc. Ale je to prdel, to uznávám. A uvědomil jsem si díky tomu, jakej je rozdíl mezi mládím a tou břečkou, kterou se už nějakou dobu brodím. Ta bezstarostnost je okouzlující. Ale ne zase do té míry, abych tomu dal víc než tři. A to už v tom je nejmíň jedna za tu bloncku. Ta byla uhmmm...fakt libovoučká. A nečapla se. Měla to zkusit u nás. Tady by udělala štěstí. Někoho musela něčím fakt fest krknout, když si od nějakých třiatřiceti v podstatě neškrtla. :(( ()

haffen 

všechny recenze uživatele

No nedá mi to a musím tejto kultovke napariť 4 hviezdy. To sa proste musí vidieť. Krásny dôkaz o tom, že sa dá točiť teenage film tak, že je vulgárny a pritom úplne super bez štipky debility aká je do nás dávkovaná tými volovinami hlavne z nemeckých končín. Jooo uděláme jim to zezadu a k tomu v posteli jejich rodiču. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama