foto

Taylor Negron

  • nar. 1.8.1957
    Glendale, California, USA
  • zem. 10.1.2015 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Alienated
Unlimited
2013 K-9 Adventures: A Christmas Tale
Santorini Blue
2011 Chateau Meroux, The
2010 Shoot the Hero
2009 Babysitters Beware
Change Your Life!
Girls Just Wanna Rock
Scream of the Bikini
Stuntmen
Super Capers
The Deported
2008 Channels
No Sit List, The
Secrets of a Hollywood Nurse (TV film)
2007 Three Days to Vegas
Znovu od začátku
2006 Surfařská akademie
The Enigma with a Stigma
Trhni si!
2005 Modelky na zabití
2004 Opičí agent
2003 My Dinner with Jimi
Sláva jen pro mrtvé
2002 Rande pro mírně pokročilé
Treading Water
2001 Lloyd
Na hraně (TV film)
The Fluffer
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Civility
Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
Křupan
Rebel Yell
Stydlivý polda
This Space Between Us
Zkažená mládež
1999 Can't Stop Dancing
Myšák Stuart Little
Swap Meet
1998 Bláznivý boss
Calvin v Aladinově paláci
I Woke Up Early the Day I Died
Tenká růžová čára
You Lucky Dog (TV film)
1997 Changing Habits
Courting Courtney
Every Dog Has Its Day
Take a Number
1996 Agent WC 40
Bio-Dome
1995 Freaky Friday (TV film)
Hart a Hartová: Tajemství srdce (TV film)
Mr. Stitch (TV film)
1994 Andělé
Inevitable Grace
Rockmánie
1993 Morning Man at 88.0 (TV film)
Mr. Jones
1991 Nic než trable
Poslední skaut
1989 Jak se dostat na vysokou
1988 Pointa
1986 Na břehu řeky
Whoopee Boys, The
Ztřeštěné léto
1985 Doktorem proti své vůli
Radši umřít
1984 Johnny Dangerously
1983 Snadný zisk
1982 Lékařská akademie
1981 Freedom (TV film)
1980 The Gong Show Movie

TV seriály

2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Curb Your Dragon (S01E08)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Lefty Call (S06E04)
2006 Legion of Super Heroes (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
That's So Raven (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Arsenio (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
You Wish (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Od nuly (S04E06)
Přátelé (TV seriál)
Na tahu (S04E09)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
When You Wish Upon a Star (S01E15)
1993 Dave's World (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Smelly Car (S04E21)
1992 Frannie's Turn (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Encyclopedia Brown (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Detective School (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)
1990 On the Television (TV pořad)
1965 The Dating Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace