foto

David Heyman

  • nar. 26.7.1961 (56 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
2000 Chytrá holka
1999 Dravci
1971 Bloomfield

Dokumentární

2011 Harry Potter a jeho 50 nej (TV film)
2007 Hidden Secrets of Harry Potter, The (TV film)
2005 'Harry Potter': Behind the Magic (TV film)
1992 HBO First Look (TV seriál)

TV pořady

2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)
2013 The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2006 Made in Hollywood: Teen Edition (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace