foto

Judith Drake

  • nar. Tulsa, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Fotky zítřka
2013 Život mé sestry
2008 Disfigured
Skandály ze života zvířat
2007 Ten Inch Hero
Zodiac
2006 Co bych neudělal pro lásku… (TV film)
(J)elita ze střídačky
Prázdniny
2005 Dating Games People Play
100% blond
2004 Dokonalé protiklady
2003 Dům tisíce mrtvol
Nesnesitelná krutost
2001 Jdi za svou hvězdou
2000 Specials, The
Zázrak na druhé dráze (TV film)
1999 Hra snů
Malí géniové
1998 Armageddon
Dokonalá kořist (TV film)
Přízraky
Výkupné za rošťáka (TV film)
1996 Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1995 Černá klec
Malá princezna
Rumplcimprcampr
1994 Rockmánie
1993 Men Don't Tell (TV film)
Necronomicon
1992 Stormy Weathers (TV film)
1987 Angel Heart
1986 Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
1985 Finnegan Begin Again (TV film)
The Sex O'Clock News
1984 Old Enough
1981 Erekce, ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství
1980 Gorp

TV seriály

2017 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Tribeca's Day Off (S01E07)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Navždycky 2/2 (S09E24)
Navždycky 1/2 (S09E23)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Farhampton (S08E01)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Do Over (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 The Steve Harvey Show (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

1966 Mary Martin: Hello, Dolly! Round the World (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace