Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Milý sportovní rodinný film, který sice neoslní, ale ani neurazí. Americký fotbal sice nepatří k mým koníčkům, jedno se mu ale zapřít nedá - zfilmování z prostředí hřiště počmáraného yardovými čarami má něco do sebe. Příběh je fajn, děcka jsou fajn, Kevin James je taky fajn. Humoru je málo, ale vzhledem k tomu, že jde primárně o rodinnou podívanou s krátkou stopáží, tak se to dá v klidu skousnout. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Od této party jsem čekal větší prasárnu, protože ani velké množství dětských postav není zárukou. Ale spletl jsem se. Když pominu zvracející pasáž, i když to tam asi být muselo :), nemělo to žádný slabý okamžik. Naopak spoustu silných. Do toho velká řada sympatických obličejů. Za mě velmi milé překvapení. ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler Team v této komedii používá všechny známé fígle sportovních filmů a převádí je do dětského prostředí amerického fotbalu. A to vcelku zdařile, dokonce se zataženou brzdou trapného humoru (jen jedna zvracející scéna?), pár kousků s Robem Schneiderem  nevadí, stejně všechny a všechno válcuje Kevin James a tentokrát oprávněně. Jeho podání trenéra jde ruku v ruce s dětskými výkony a cesta za životním snem, rozsvícenou tabulí (ano, správně, jde o tabuli, která se vypne za stavu 40/něco). Na závěr se pak dočkáme ještě překvapivější moudrosti, která fakt pohladí. To bych nečekal, ale průprava v rámci filmu Trestná lavice zřejmě pomohla. Proto dávám 60%, byť pár námětů na zlepšení bych měl. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád tyhle oddechové sandlerovky a Home Team nezklamal.Je sice dopředu jasné co se bude dít a jakého konce se dočkáme,ale díky nenásilnému humoru,civilnímu Kevinu Jamesovi a příjemné atmosféře bez přepáleného dramatu sem se pobavil možná víc než sem čekal.Snad jen ten zápas plný zvracení si mohli tvůrci s klidem odpustit...65% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie od Sandlerovi party, která se bohužel nevyhnula fekálnímu humoru (zvracení). Jinak se však jedná o umírněnější pocit, což je v případě těchto komedií dobře. U scény se zaseklými řasami jsem se dokonce řáchal, až jsem se za břicho popadal. Jinak dalším plusem této komedie je mé oblíbené sportovní prostředí. Za mě se tedy jedná o slušnou komedii, která se dá nejen přežít, ale i pobaví. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)

Reklama

Reklama