Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vicky zkolabuje a bourá na dálnici. V nemocnici se ukáže, že jí nefungují ledviny. Semir ji uklidňuje, že je v nejlepších rukou, její ošetřující lékařka Bianca Kesslerová je jeho dobrá známá. Na pokoji Vicky leží s Isabellou, která je po transplantaci a těší se, že ji mají druhého dne propustit domů. V noci ale náhle umírá na zástavu srdce. Vicky má pocit, že něco není v pořádku, že na pokoji předtím, než došlo k poplachu, někdo byl. Šmejdí po nemocnici a zjistí, že Isabela měla v krvi zvýšenou hladinu kalia. Stav Vicky se zhoršuje, musí chodit na dialýzu. Svěří se Semirovi s podezřením, že se dvěma sestrami, matkou a dcerou Ottovými, není něco v pořádku. Předtím obě pracovaly v nemocnici v Leverkusenu. Semir se tam vypraví a narazí na doktorku Kesslerovou, která se do Leverkusenu  vypravila se stejným podezřením. I v Leverkusenu  došlo totiž k několika záhadným úmrtím na zástavu srdce, a vždycky u toho byly matka a dcera Ottovy. Monika Ottová je „anděl smrti“. Touží po pozornosti a uznání, a tak píchá pacientům kalium a pak je zachraňuje, jenže ne vždycky se jí to podaří. Vicky ji odhalí a sestra se ji pokusí zavraždit – píchne jí injekci a zavře ji do mrazáku na patologii. Sama si pak píchne smrtící injekci. Vicky se podaří díky pohotové reakci Semira ještě zachránit, dozvídá se ale, že ji injekce poškodila natolik, že se bude muset podrobit transplantaci. Max řekne Daně, že Semir vzal z archívu policejně zabavených věcí 50 tisíc eur, koupil za ně heroin a v Istanbulu ho podstrčil Ahmetu Bagcimu. Ten ho přitom přistihl, a tak ho Semir zastřelil.  Dana ho poprosí, aby o tom nikomu neříkal... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost divoký díl, ve kterém hraje hlavní roli šílená sestra, která je nemocná, potřebuje pozornost tak ubližuje pacientům v nemocnici a bohužel se do toho zaplete i Vicky, které píchne kalium a tím jí zničí ledviny... :( Ten Max se sere do všeho... No pěkně to to Semirovi zavařil :( ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vicky byla nedávno postřelená a její ledviny nepracují zrovna nejlíp, takže se hned na začátku vyklopí v autě a rázem se ocitne v nemocnici. A začnou nemocniční scény v potemnělých chodbách s naprosto šílenou zdravotní sestrou Nicol jak z hororu, když Vicky zjistí, že právě ona je vrah. Akorát že Vicky bude potřebovat transplantaci ledvin. 7/10 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama