Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celý tým se nechal otestovat, ale nikdo nemá shodu, aby se mohl stát dárcem ledviny pro Vicky, u Maxe navíc vyjde najevo, že bere nějaké prášky. Shodu má pouze Marc. Je odhodlán Vicky ledvinu darovat, jeho řídící důstojník z LKA Bausch na něj ale naléhá: jestli chce zpátky k policii, musí dokončit svůj úkol v utajení a zjistit, kdo pro Allawiho pere peníze, které vydělává pašováním lidí. Marc ale upadl u Allawiho lidí do podezření. Když to Vicky zjistí, odchází na revers z nemocnice. Se Semirem navštíví Bausche a snaží se ho přimět, aby Marca z akce stáhl. Bausch odmítá, tvrdí, že Marc by se mu ozval, kdyby mu skutečně něco hrozilo. Semira konečně dohnaly jeho hříchy z Istanbulu – je obviněn, že Ahmedu Bagcimu pomáhal při pašování drog, a je na něj vydán zatykač. Semir se mezitím sejde s Allawim. Vydává se za bratrance člověka, kdo pro Allawiho pere peníze. Allawi mu neuvěří. Allawi má ale smrtelného nepřítele – je to Sarina. Celá její rodina spolu s pěti sty dalšími lidmi zahynula, když se potopil rezavý člun, na kterém Allawiho lidé pašovali uprchlíky přes Středozemní moře. Sarina odpálí auto, ve kterém je Allawi, jeho tělesný strážce a Marc. Vicky, která to vidí, zkolabuje... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Maxovi se to podařilo, po Semirovi jde Zemská kriminálka a je na něj vypsán zatykač... :( Vicky potřebuje ledvinu a jediný kdo jí může darovat je Marc, který je ale bohužel v utajení... No ten konec je zatraceně divoký... Sakra chudák Semir je zatčen... Chjo ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série plná změn spějě do svého finále, a první díl finále se nese v podobném duchu, jako několik předchozích dílů. Tvůrci už se ani nesnáží předstírat, že by tu měla být nějaká dálnice, honičky nebo tak. Celé vyšetřování se přesunulo do více osobní a psychologické roviny. Když vezmeme ty dlouhodobé linky, které se tu začínají uzavírat, tak v kontextu předchozích mnoha řad je asi 150té vyšetřování Semira dosti ohranou písničkou, ačkoliv teďka to má mýt najednou nějaký fatální dopad, když dřív to každému prošlo...Vicky mezitím vyšetřuje na hranici života a smrti, jelikož její ledvina pomalu vypovídá službu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama