Kobra 11 - Série 18 (2013) (série)
Nico ZavelbergScénář:
Ralf RulandKamera:
Sascha ErsfeldHrají:
Erdogan Atalay, Vinzenz Kiefer, Wayne Carpendale, Gudrun Landgrebe, David Scheller, Katja Woywood, Gottfried Vollmer, Katrin Heß, Daniela Wutte, Anneke Schwabe, Picco von Groote, Patrick von Blume (více)Obsahy(1)
Při pronásledování obchodníků s drogami zahlédne Alex přízrak z minulosti. Dealer, který Alexovi a Semirovi utekl, měl údajně přijít o život před lety při zatýkání. Ale jestli žije, žijí možná i údajní policisté, kteří tenkrát dostali Alexe do vězení. Semir s Alexem se vydávají po nebezpečné stopě, která vede do temné minulosti Alexe Brandta. (TV Nova)
Minulost Alexe ožívá a mrtví telefonují i ožívají... Díl plný zvratů, přestřelek a akcí... "láska je i to, že necháš toho druhého jít...." ()
6/10 ()
Hodně napínavé, Alexova minulost se otvírá dokořán jako zámek a graduje to šíleným způsobem, špičková akce, několik efektivních bitek a celkově se jednalo o akční nářez. Nejlepší mi přijde práce maskérů, plno havárek, při kterých se obětmi stane aj Semir s Alexem. Jsou plný modřin, krve, úplně špinavý, strhaný, unavený a neustále jsou v jednom ohni. A i přes vyčerpanost, jsou nasraný a v akci nekompromisní. Asi špička série. ()