Reklama

Reklama

Willy Fog na cestě kolem světa

(seriál)
  • Španělsko La vuelta al mundo de Willy Fog (více)

Obsahy(1)

Španělský animovaný seriál na motivy románu Julese Verna. (oficiální text distributora)

Recenze (234)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Jsem Willy Fog všem známý, mám dobrodružné plány, dlouhou cestu chystám!" Animace nebyla nikterak úžasná, ale ta atmosféra velkých Fogových dobrodružství byla zcela nenapodobitelná. Velkou výhodou byli i dostatečně sympatičtí hrdinové. Ač místy hodně volně na motivy předlohy Julese Vernea, tak i tak se po hříchu dodnes jedna z těch věrnějších adaptací jeho děl. Naštěstí jsem již předlohu tenkrát měl načtenou, jinak by mě zřejmě u posledního dílu trefil šlak napětím. ()

adams89 

všechny recenze uživatele

V mých pěti letech býval kdysi Willy Fog učiněnou modlou. K mému velkému překvapení jsem však každý díl hltal i před několika měsíci, když ho v televizi opakovaly. Bylo příjemné, nostalgicky si zavzpomínat na své dětství. Jinak, skvěle zpracovaný dobrodružný seriál pro děti. Myslím, že i teď si jistě najde věrné fanoušky. Ale pozor, nepovedenému pokračování s názvem Willy Fog na cestě za dobrodružstvím se obloukem vyhýbejte! ()

Reklama

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina uživateľov i ja som sa tomuto seriálu v detstve úplne oddal, nebolo nič čo by mi zabránilo aby som si nesadol pred TV a nepozeral dobrodružstvá gentlemanského leva a jeho priateľov. Dokonca mi rodičia kúpili aj kreslenú knižku 80 dní okolo sveta, kde tieto postavičky ožívali v komixovom svete. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární španělský animovaný seriál na motivy Verneovky o cestě kolem světa za osmdesát dní. Předlohy se to drží volně, ale ve své době to v Československu nahrazovalo Disneyovky celkem spolehlivě. Dneska mne překvapuje vůbec rok vzniku 1981, protože jsem vždycky myslel, že je to dělané počítačem ty animace, ale možná ne.. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malým dítětem, seriál jsem naprosto zbožňoval hlavně kvůli Chidlingovi. V současné době se Willy Fog vrátil v repríze na obrazovky a já jej sleduji se svým mladším bratrem. Naprosto úžasný dabing všech postav, zejména Dixe a Barnabáše je největším plusem našeho vydání. Opravdu dobrý seriál. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (9)

  • V seriálu vystupuje přes 160 mluvících postav. (Agatha)
  • Postavy Tico, Bully, Transfer alebo Lord Guinnes v predlohe nevystupujú. (D1705)
  • Postavy odpovídají postavám ve Vernově předloze, ale mají zvířecí podobu. (Kmotr76)

Reklama

Reklama