Reklama

Reklama

Humane

Trailer

Obsahy(1)

V důsledku ekologického kolapsu, který nutí lidstvo zbavit se 20 % své populace, propuká rodinná večeře v chaos, když se plán otce zapsat se do nového vládního programu eutanazie strašlivě zvrtne. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Bodíky za ústřední nápad, obstojný cast a hlavně za asi 3 twisty, které změní směřování filmu o 180 stupňů a které si šikovně dokáží udržet divákovu pozornost, a to i přesto, že celek se nese vyloženě v průměru a že se postavy v druhé polovině chovají jako nehorázní idioti. Celý tenhle motiv by si zasloužil určitě lepší zpracování a hlavně údernější konec (který zde bohužel vyšuměl do ztracena), ale jako rychlá a odsýpající jednohubka na nudné odpoledne film vyloženě nenudí. Obyčejný (pod)průměr. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Rozkoukal jsem tuhle mladou Cronenbergovou už před víc než dvěma týdny, ale po chvíli nakvašeně vypnul pro její mozkorvoucí scénáristický debilismus: "Jasně, kvůli přemnoženým Afričanům a přemnoženým čínským tankerům se našinci houfně pohrnou páchat euthanasie, do koše s takovou hovadinou!". Ale z nedostatku uspokojivých novinek jsem teď onu hovadinu z koše zase vytáhnul a dorazil. No, kdybych jí tam býval nechal, o nic bych sice nepřišel, ale děj se nakonec naštěstí ubíral trochu jiným směrem, než jsem myslel že bude. Taková levná, komorní, rádoby psychologizující a užvaněná psychárna z blízkobudoucího psychotického světa. Jednak se z námětu dalo vytřískat mnohem víc švandy a druhak až na týpka v roli Boba stáli všichni herci za velký houby. A samozřejmě se husa rejžová s volem scénáristou museli ještě (aspoň nepřímo) otřít trochu o ten fuj fuj bělošský rasismus a nadřazenost. Únavné. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v tomhle duelu dcer hororových velikánů Shyamalan vs Cronenberg je o vítězi rozhodnuto. Dcera se totiž velmi nepotatila a doručila jakési ukecané Drama, které se na konci řízne Thrillerem, myslím, že Taťka ji za tohle pochvalu nedá, protože to byla nuda k posrání. Má to celkem zajímavý námět, který by mohl ve schopnějších rukou dopadnout dobře, jenže herecky je to docela špatný, tempo je hodně pomalé a v závěru kde mohlo přijít nějaké Gore, tak rozhodně se nedostaví nic satisfakčního. Tohle celkem bolelo. 3.5/10. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ked som v úvodných minútach videl ten lacný obraz a nesympatické xichty, bál som sa, že to bude nejaká divadelná chujovina. Avšak kupodivu  to má dobrý scenár a dialogy. Ide v podstate o takú psychologickú vec, ktorá by si zaslúžila trochu 'vytrestanejšie' a (jednoznačne) priame finále. Na môj vkus bolo totiž zbytočne ukecané a natiahnuté. Síce nenadchne, ale ani neurazí. Moju pozornosť si film dokázal udržať nonstop. Takže za čistých 50% aka 3 hviezdičky. ()

faraoon 

všechny recenze uživatele

Protože miluju Sci-Fi tak přiznávám mé hodnocení poněkud nadstandardně. Ale neobvyklý a mrazivý námět společně s přesvědčivým hereckým přednesem mě uchopil. Věřím, že o sebevědomé dceři věhlasného režiséra ještě uvidím, oproti jiné dceři Ishaně Shyamalan (The Watchers) raději už neuslyším. Nevím proč, ale nepatrně mě tento film připomínal podobně vynikající námět Neopouštěj mě (2010). ()

Reklama

Reklama