foto

Martin Roach

  • nar. 15.7.1962 (56 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 High-Rise Rescue
Tvář vody
2015 Only I...
2014 Sorority Surrogate (TV film)
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Kick-Ass 2
2012 Baby's First Christmas (TV film)
2011 12 Dates of Christmas (TV film)
388 Arletta Avenue
Dům snů
Vraždy v Lake City (TV film)
2010 Válka blogerek (TV film)
2009 Gooby - můj medvědí kamarád
Než řekneš ano (TV film)
Zlatokopka (TV film)
2008 Kit Kittredge: Odvážná novinářka
Obdiv
Roxy Hunter and the Horrific Halloween (TV film)
Zatmění slunce (TV film)
2007 Bottom Feeder
Deník mrtvých
Komplic
2006 Kolébka lží (TV film)
2005 Fanaticky zamilován
Stav nouze (TV film)
Zbožňuju svatby
Země v ohrožení (TV film)
2004 Kostka 0
Smrt na dálnici
Vykoupení (TV film)
2003 Akta Pentagon (TV film)
Nicota
Rescue Heroes: The Movie
2002 Kadetka Kelly (TV film)
Recept na vraždu (TV film)
Zákon gangu
2001 Blue Hill Avenue
Kdo je Cletis Tout?
Nejslavnější tanečník (TV film)
Neříkej ani slovo
Výpadek proudu (TV film)
2000 Hendrix (TV film)
Křupan
Last Debate, The (TV film)
Vnadidlo
Špinavá záležitost (TV film)
1999 Bláznivá runway
Jak přichází láska (TV film)
Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
1998 Divoká Woo
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Elvis Meets Nixon (TV film)
Johnny 2.0 (TV film)
Smrtící úder
Too Close to Home (TV film)
1996 Co jsi to za matku?
Critical Choices (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
Není úniku (TV film)
Smrtící léčba
Talk to Me (TV film)

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Immolation (S03E06)
Triple Point (S03E05)
2017 Dino Dana (TV seriál)
Hotel Transylvánie: Seriál (TV seriál)
Salvation (TV seriál)
Chip Off the Ol' Block (S01E06)
Incorporated (TV seriál)
Executables (E07)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Vražda basketbalové hvězdy (E10)
The Expanse (TV seriál)
Doors & Corners (S02E02)
Safe (S02E01)
2016 Eyewitness (TV seriál)
They Lied (E07)
Four in the Morning (TV seriál)
The Other Kingdom (TV seriál)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Fuse (S02E08)
Agresivní virus (TV seriál)
V nezapomnění (S03E04)
Kravaťáci (TV seriál)
The Hand That Feeds You (S06E09)
2015 Inspector Gadget (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
CQB (S01E04)
Remember the Cant (S01E03)
2014 Zvláštní skvadra (TV seriál)
2013 Annedroids (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
What Peter Can Live Without (S01E09)
Hello, Handsome (S01E05)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Agent bez minulosti (TV seriál)
Hunting Party (S01E08)
Combat Hospital (TV seriál)
Crash Canyon (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Sanctuary: Part 2 (S01E07)
Sanctuary: Part 1 (S01E06)
Grace (S01E04)
další epizody (5)
Good Dog (TV seriál)
Mike rytíř (TV seriál)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Doodlebops Rockin' Road Show (TV seriál)
Unnatural History (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Connor Undercover (TV seriál)
The Dating Guy (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Friends and Heroes (TV seriál)
MagiNation: Národ mágů (TV seriál)
2006 Bigfoot Presents: Meteor and the Mighty Monster Trucks (TV seriál)
Billable Hours (TV seriál)
Yin! Yang! Yo! (TV seriál)
2005 It's Me Gerald (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Zjevení (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 An American in Canada (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a maratónec (S01E08)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
2000 Our Hero (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Avengers (TV seriál)
Code Name: Eternity (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1997 Riverdale (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Hadí msta/Hlasy duchů (S01E03)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)

Dokumentární

2011 Propaganda ve službách studené války (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

TV pořady

2013 Deal with It (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace