Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokuro-chan je andílek pocházející z budoucnosti. Se svým kyjem Excalibolgem přichází ochránit školáka Sakuru, jehož se chystá zabít jiný anděl – dívenka Sabato-chan. Sakura s pedofilními sklony totiž v budoucnu vynalezne způsob, jak zachovat všechny dívky ve věku 12 let a tomu je třeba zabránit! Bůh tedy vysílá vraždící andílky, kteří mají Sakuru zabít dříve, než dokoná své dílo a z ženského pokolení stvoří zástup roztomilých školaček. Dokuro-chan se jeho vůli vzepře – je totiž přesvědčena, že tomu lze zabránit i bez zabíjení Sakury. A ačkoliv Dokuro-chan Sakuru chrání, i tak jí občas ujedou nervy a milého školáka mázne přes hlavu palicí, která umí život brát, ale i vracet. Sakura má navíc kromě neustálého umírání i jiné problémy – tentokrát milostné. Doma má sice spanilou Dokuro, jeho však láká spíše spolužačka Schizuki… (Natascha)

(více)

Recenze (47)

yenn 

všechny recenze uživatele

Poprvé mi první dvoudíl díl přišel opravdu střelený a vtipný, ovšem zbylých šest epizod už za moc nestálo, jelikož s výjimkou několika světlých okamžiků jsou v nich střelenost i humor hodně jednotvárné. Podruhé už nepobaví ani první část. Nuda. Nejlepší pasáží je úvodní znělka. 3/10 ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Podle místních komentářů jsem se na seriál dosti těšil. Námět je pro mě příjemně zvrhlý, ale zhruba polovina legrace jde trošku jiným směrem. Opravdu nemám rád mumioidní kresbu a jak Cedr říká: "záchodový humor". Rozhodně to není střílení jednoho vtipu za druhým, ale některé jsou opravdu výborné. Kdo by kromě fanoušků Happy Tree Friends čekal, že mučení, zabíjení, oživování a následné omlouvání může být vždy tak zábavné... Délka seriálu mi přijde spíš jako nevýhoda, protože postavy mi byly celkem sympatické a na konci mě jedna scéna docela dojala. Když pominu věci co nesnáším, tak jsem se příjemně bavil a ani mi nevadí, že už týden nemůžu dostat z hlavy:Pipiru piru piru pipiru pi ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Škoda, že seriál má jen 8 krátkých epizod. Postavičky tohoto šíleného a třeskutě zábavného anime si nelze nezamilovat. Vedle trojice perverzních andělů Dokuro-chan, Sabato-chan a Zakuro-chan exceluje uřvaný, neustále mučený, zabíjený a reinkarnovaný Sakura-kun, jeho školní láska a trhlá zvířena v podání Opičáka a Psiska :-) Pipiru piru piru pipiru pi! :-)) ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt sila, úleťárna najväčšieho kalibru. Ak by som tento seriálik mal nejak zaradiť do kontextu iných filmov, vyzeralo by to asi ako "kombinácia Terminátora, American Pie a Kill Bill jednotky v úžasnom anime háve". Znie to divne? To je nič oproti tomu, ako to vyzerá. Jaj, a je to BOHOVSKY zábavné :-)))))) ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Kromě báječné úvodní znělky s nakažlivým popěvkem velké zklamání. Na rozdíl od mnohých mi slaďoučká Dokuro-chan byla místy velmi protivná, humoru taky pomálu - když si člověk přečte obsah příběhu, zní to zvrhle a vtipně, ale opak je pravdou. Navíc zabíjení Sakury začne být brzy jednotvárné a spíš než aby rozesmálo, tak nudí. Navíc mi místy neseděl design postav - když vypadali jako vyschlí staříci. Ale je to krátké, takže to má člověk rychle za sebou a občas se objeví zajímavé momenty (přeměnění žáků na opici a psa). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama