Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

castor 

všechny recenze uživatele

První skutečný kasovní úspěch na západním trhu. Když pomineme řídký scénář, tak zasloužený. Neuvěřitelné kousky, které hlavní hrdina předvádí, zaslouží smeknout. A jen dokazují, že než začal Jackie Chan blbnout s úplnými braky, byl ve skvělé formě. Situační komiku zvládá levou zadní, akce je bláznivá a nepřetržitá, takže spokojenost. V případě nepovedených záběrů obzvlášť. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příběhová jednoduchost s hromadou dobré akce a špetkou humoru, která nedokáže urazit (hlavně si Jackie všechnu srandu nechává do klidných chvil bez mlácení lidí, což osobně preferuji v každém jeho filmu). Pro mě rázem jeden z jeho nejlepších a nejvyváženějších filmů. Proč taky ne, v Lamborghini se neprojede každý den, stejně jako nedostane nakládačku od nějakého pouličního punkera:). PS: klasické "nepovedené záběry" jsou plné zajímavostí a opět se u nich člověk skvěle baví ()

Reklama

ouf 

všechny recenze uživatele

Výborný Jackie se stále vynikajcí formou ,o které by se dali psát romány , ostatně ,když jsem viděl , jak na oslavě tušim 57 narozenin hodil salto vzat v obleku , stále funkční Blázen.Jackie si mě v tomto snímku získal impozantní až mýticky ochranitelskou scénou kdy vyprovodil pankáče z penáče ,ostatně mě na něm nebavý když zachází se svým přitroublým vtipem za pomyslné hranice ale naopak když přechází do fáze promlouvající trochu víc prožile jako třebaz ve filmu Karate kid2010 ale to je podmíněno i věkem a hlavně věkem. On sám tvrdí ,že jen díky tomu praštěnýmu , přihlouplímu Jackiemu se dostal na světlo , tady se setkávají oba dva současně což působí dobře. Scénář určitě slabší ,ke konci filmu cítitelně. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní akční komedie plná vtípků, vtipných scén a pěkným příběhem. Jackie Chan zde předvádí svoje obvyklé kousky, pěkné honičky a kaskaderské scény. Filmek je zakončený pěknou honičkou ve které dominuje obří vznášedlo, které ničí na co přijde. Jako každý Jackyho film, i tento má nakonci nepodařené scény. Za mě 80% :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

A že je to velký rachot. Černoši, číňani a gang bělochů Sněžný tygr. Ti všichni hledají pytlík diamantů. Jde tu o život. Drtička dřeva má práci....a Jackie Chan taky i když u něj jsou rvačky zábava. No, někdy to taky nevyjde a tak poteče i krev. CITÁT : Doufám, že až se příště sejdeme nebudeme se prát. Dáme si raději čaj.... Závěrečná akční scéna ve vznášedle ve vodě i na souši si určitě vyžádala mnohá zranění, ale to prostě k filmům Jackiho Chana patří. Pěkný byl " rytířský " souboj Lamborgini vs Vznášedlo. V Bronxu to opravdu rachotilo. Závěrečné titulky opět ukáží nepovedené nebo veselé scény z natáčení. Ve filmu si zahrála i Anita Mui jako Elaine nebo Morgam Lam jako Danny. Po hudební stránce zde uslyšíme Stigmata skupiny Ministry, Problem Child skupiny Black9 nebo Kung - fu od ASH pro Jackiho Chana : http://www.youtube.com/watch?v=dWqY8qrBBSI ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Původně měl roli Dannyho (Morgan Lam) ztvárnit Andrew Johnston, ale nabídku odmítl, jelikož dal přednost vzdělání. (SG-1)
  • Další dvě kaskadérky si zlomili nohu při natáčení scén s motorkami. (SG-1)
  • New Line Cinema před uvedením film zkrátila na pouchých 87 minut. Na DVD vyšel snímek v 91minutové verzi, přičemž původní honkongská verze měla 104 minut. (Rominator)

Reklama

Reklama