Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Rozpočtově tochu náročnější superakční Chanovka se spoustou mlácení, ale kupodivu i s kvalitně zfilmovaným příběhem, která začíná nevině a končí velkým a nečekaným finále. Filmu chybí akorát duše, ale každého fandu jistě nezklame, naopak! V rámci tvorby s Jackie Chanem jde o jedno z nejlepších k vidění. A konec s gumovou teniskou na sádře mi zase trochu rozšířil obzory. 80% = 4/5 ()

LADAS79 

všechny recenze uživatele

Mladý orientáles přiletí do New Yorku( Jackie CHan) na dovolenou aby převzal obchod po stríčku co chce odcestovat na dovolenou se svojí vyvolenou ale děj se převrhne v nečekanou bytku s místními pankáči ale to je neco na novýho majitele obchodního domu aby zabránil nečekanímu zvratu o pověst obchoního domu svrhne se neočekávaná bitka s Jackiem s místními pankáči alevše dopadne ve prospěl Jackie nesputaná honička na motorkách a akční honičky. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

No dějově od toho nemůžete čekat nic úchvatnýho, spíš naopak. Jedinej důvod, proč se na to koukat, jsou ty bitky a klasický zranění z natáčení při závěrečnejch titulcích. A ty lahve, co se tam s nima furt mydlijou, jsou z nějakýho divnýho skla. Moc rozbitnýho. PS: a první nelogická věc, co mě pobavila, byl ten kluk vozíčkář a měl gatě s prošoupanejma kolenama... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takhle mám Jackieho fakt rád!! Jednoduchý děj, umírněný a přijatelný humor, perfektní akční a kaskaderské kousky a naprosto špičkové martial arts scény ... Bojových scén sice není moc, ale těch pár "fightů", které zde Jackie předvede, je fakt bomba a nezadá si ani s aktuálně "úřadujícím Tonnym Jaa" ... nebo je spíše krásně vidět, od koho si Tonny bere ve svých filmech inspiraci ... Každopádně už ta krátká scéna na začátku filmu, kdy nám Jackie předvede, jak se trénuje kung-fu na tom "dřevěném panáku" známého z tolika martial arts filmů, mi vyrazila dech ... Tak neskutečně rychlý ruce a kadenci úderů jdoucích po sobě jsem viděl naposledy (a pouze ...) v Ip Manovi (2008)... Naprosto výbornej akční nářez, který vyloženě dostojí svému názvu ... ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Bez plnohodnotného deja, bez štipky humoru, všetky pokusy oň skôr spôsobujú úškrn alebo pocit trápnosti, herci v ťažkých kŕčoch, mínusová hudba. Bitky sú typicky chanovské, sú pichnuté všade, dobre sa na to díva, no človek sa toho pomerne rýchlo preje. Je tu toľko načatých a pritom nedokončených línii, až by jeden neveril. Z filmu značne dýcha východný štýl točenia, ktorý človek príjme alebo zavrhne. Výsledok - 2* a nikdy viac! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Ocenenia a nominácie:

    1996 Hong Kong Film Awards
    Víťaz v kategórii Najlepšia bojová scéna vo filme - Jackie Chan, Stanley Tong,
    Nominácia v kategórii Najlepší herec - Jackie Chan,
    Nominácia v kategórii Najlepšia herečka - Anita Mui,
    Nominácia v kategórii Strih - Peter Cheung,
    Nominácia v kategórii Najlepší nový herec - Françoise Yip,
    Nominácia v kategórii Najlepšia kamera - Barbie Tang,
    Nominácia v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe - Françoise Yip.

    1996 MTV Movie Awards
    Nominácia v kategórii Najlepšia bojová scéna - Jackie Chan.

    1997 Key Art Awards
    Víťaz Best of Show - Audiovisual. (Peter-1307)
  • V Hong Kongu film zarobil rekordných 56 911 136 hongkongských dolárov a stal sa tam jedným z najúspešnejších filmov tých čias. (Peter-1307)
  • Později si svůj kotník zvrtl i režisér Stanley Tong, který tak při kompletaci filmu chodil o berlích. (SG-1)

Reklama

Reklama