Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Jackie ide na svadbu do New Yorku a nebol by to on, keby sa to nezvrhlo na mlátenie s punkermi a mafiou. Ľudia na kašu v plastových vreciach, demolácia budov, šrotovanie drahých áut, jazda vznášadlom ulicou a preskok cez nákupný vozík. Jackie túruje, predvádza svoje kúsky a konečne sa mu podarilo preraziť do ameriky - ALELUJA, chváľme Pána (Chana)! Dej nie je dôležitý, ide len o to nakopať hnusných gangstrov a rozbiť pri tom čo sa dá. No, funguje to. ()

LADAS79 

všechny recenze uživatele

Mladý orientáles přiletí do New Yorku( Jackie CHan) na dovolenou aby převzal obchod po stríčku co chce odcestovat na dovolenou se svojí vyvolenou ale děj se převrhne v nečekanou bytku s místními pankáči ale to je neco na novýho majitele obchodního domu aby zabránil nečekanímu zvratu o pověst obchoního domu svrhne se neočekávaná bitka s Jackiem s místními pankáči alevše dopadne ve prospěl Jackie nesputaná honička na motorkách a akční honičky. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V podstatě skoro rutinní Chanovka, v níž najdete všechno, pro co máme Jackieho rádi - humor, zběsilé kousky (nákupní košík), promakané rvačky. Film má ale jeden velkej problém. Nemyslím zrovna ne moc povedenej scénář, ale to, že ve druhé půlce dost zvolní a závěrečné jízdě vznášedlem byl podle mě dán až moc velkej prostor. 3,5* ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To byla ale vydařená návštěva u strýčka. Jedna cesta do Ameriky a hned takové tóčo. Myslím si, že Jackieho postavě se o něčem podobném ani nezdálo. Příběh není žádné terno, ale tady o něj nejde. Slouží tu spíše jen jako takový doplněk, který se díky Jackiemu dá lehko přehlédnout, protože jsem se soustředila na jeho bojové umění a o to mi šlo, chtěla jsem si totiž vyčistit hlavu, aby se mi dobře usínalo. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

A že je to velký rachot. Černoši, číňani a gang bělochů Sněžný tygr. Ti všichni hledají pytlík diamantů. Jde tu o život. Drtička dřeva má práci....a Jackie Chan taky i když u něj jsou rvačky zábava. No, někdy to taky nevyjde a tak poteče i krev. CITÁT : Doufám, že až se příště sejdeme nebudeme se prát. Dáme si raději čaj.... Závěrečná akční scéna ve vznášedle ve vodě i na souši si určitě vyžádala mnohá zranění, ale to prostě k filmům Jackiho Chana patří. Pěkný byl " rytířský " souboj Lamborgini vs Vznášedlo. V Bronxu to opravdu rachotilo. Závěrečné titulky opět ukáží nepovedené nebo veselé scény z natáčení. Ve filmu si zahrála i Anita Mui jako Elaine nebo Morgam Lam jako Danny. Po hudební stránce zde uslyšíme Stigmata skupiny Ministry, Problem Child skupiny Black9 nebo Kung - fu od ASH pro Jackiho Chana : http://www.youtube.com/watch?v=dWqY8qrBBSI ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Herečka Françoise Yip si zase zlomila nohu při natáčení scény, kde jede na motorce přes zaparkovaná auta. Po ošetření v nemocnici naléhala, aby se mohla opět do natáčení zapojit. (SG-1)
  • Při natáčení ve Vancouveru v Kanadě si Jackie Chan zlomil pravý kotník, když skákal z pilíře mostu na vznášedlo. Navzdory zranění byl přítomen na premiéře filmu Drunken Master II (1994), která se konala ve Vancouveru tutéž noc. (SG-1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno