Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý akčný film s mojim obľúbencom Jackie Chanom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má veľmi jednoduchý príbeh o mužovi, ktorý sa dostane do pozornosti miestneho gangu a neskôr aj mafii, ale ako to už pri Jackie Chanovi býva, aj ten najjednoduchší príbeh je zárukou dobrej zábavy. Akcie tu je optimálne množstvo, ale tie lepšie súboje sú hlavne v prvej polovici, v druhej sa akcia zmení skôr na iné typy. Najviac sa mi páči akcia v hlavnom sídle gangu, čo predstavuje typický typ Jackieho Chana, teda k boju využíva aj kreslá alebo chladničku a počas tejto scény ma najviac zaujalo Chanovo bránenie protivníkovi vziať fľašu na udretie, ale dosť sa mi páči aj prvý súboj v obchode, ktorý pôsobí drsnejším dojmom. Spomenúť musím aj finálnu akciu so vznášadlom, pretože akcia typu veľký dopravný prostriedok prechádza mestom a ničí všetko pred sebou poteší vždy. Narozdiel od väčšiny filmov Jackieho Chana tu nie je skoro žiadny humor, ale je skôr drsnejší a hlavný hrdina je dokonca aj v jednej scéne úplne krvavý. Jackie Chan sa túžil dostať do Hollywoodu a týmto filmom sa mu to podarilo. Síce patrí medzi jeho lepšie americké filmy, ale väčšine z jeho Hong Kongskej tvorby sa nevyrovná. 73% ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Co do příběhu a scénaře je tenhle Jackieho film nadprůměrně estúpido. Divák takřka cítí, jak mu při sledování klesá IQ. Na druhou stranu akce je naopak nadprůměrně svěží a vychytaná a naštěstí je jí tam hodně. Takže na dialogy klidně ztlumte zvuk nebo přetáčejte, protože ty nadupané a vtipné bitky a neuvěřitelné kaskadérské kousky za to stojí. ()

Reklama

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

V tomto filme je už skutočný Jackie ako ho poznám. Humor, nie primitívny, ani pohoršujúci, skvelá choreografia bojových a akčných scén, perfektné výkony kaskadérov a predovšetkým Jackieho samotného. Dej filmu je jednoduchý, ale Stanley Tong to celé zase neutopil len v bitkách i keď ...Klasicky je v závere prezentovaný zostrih záberov z natáčania aj keď tentokrát so spústou zlomenín a bolesti. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příběhová jednoduchost s hromadou dobré akce a špetkou humoru, která nedokáže urazit (hlavně si Jackie všechnu srandu nechává do klidných chvil bez mlácení lidí, což osobně preferuji v každém jeho filmu). Pro mě rázem jeden z jeho nejlepších a nejvyváženějších filmů. Proč taky ne, v Lamborghini se neprojede každý den, stejně jako nedostane nakládačku od nějakého pouličního punkera:). PS: klasické "nepovedené záběry" jsou plné zajímavostí a opět se u nich člověk skvěle baví ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní akční komedie plná vtípků, vtipných scén a pěkným příběhem. Jackie Chan zde předvádí svoje obvyklé kousky, pěkné honičky a kaskaderské scény. Filmek je zakončený pěknou honičkou ve které dominuje obří vznášedlo, které ničí na co přijde. Jako každý Jackyho film, i tento má nakonci nepodařené scény. Za mě 80% :) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Když přišla na řadu scéna, kde má Jackie skočit z parkoviště přes ulici na druhou stranu a přistát na domě naproti, zkusil tento kousek režisér Stanley Tong sám, aniž by se zeptal, jestli to někdo z kaskadérů udělá. Zkoušel to za pomoci lan a postroje, ale nakonec od toho upustil, jelikož zjistil, že bezpečnější to je bez nich. Jackie předvedl perfektní skok hned na první pokus. Skok byl snímán čtyřmi kamerami. (SG-1)
  • Pri americkej premiére bol film premietaný v 1 736 kinách. (Peter-1307)
  • Při natáčení ve Vancouveru v Kanadě si Jackie Chan zlomil pravý kotník, když skákal z pilíře mostu na vznášedlo. Navzdory zranění byl přítomen na premiéře filmu Drunken Master II (1994), která se konala ve Vancouveru tutéž noc. (SG-1)

Reklama

Reklama