Reklama

Reklama

Rachot v Bronxu

  • Hongkong Hong fan qu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý asiat má v New Yorku problémy nejen s přízvukem, žlutým pigmentem a šikmýma očima, ale také s partou nepřátel. Ty asi mimo jiné hodně štve, že není úplně lhostejný několika atraktivním dívkám a navíc docela slušně ovládá bojová umění. I když jeho ruce a nohy dokážou kolem sebe bít s ocelovou pevností, železnou pravidelností a žulovou tvrdostí, občas se vyplatí i trocha napoleonské strategie. Naštěstí má hlavní hrdina mozek v pořádku, a tak odolá i nejhrubší síle. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Terva 

všechny recenze uživatele

A že je to velký rachot. Černoši, číňani a gang bělochů Sněžný tygr. Ti všichni hledají pytlík diamantů. Jde tu o život. Drtička dřeva má práci....a Jackie Chan taky i když u něj jsou rvačky zábava. No, někdy to taky nevyjde a tak poteče i krev. CITÁT : Doufám, že až se příště sejdeme nebudeme se prát. Dáme si raději čaj.... Závěrečná akční scéna ve vznášedle ve vodě i na souši si určitě vyžádala mnohá zranění, ale to prostě k filmům Jackiho Chana patří. Pěkný byl " rytířský " souboj Lamborgini vs Vznášedlo. V Bronxu to opravdu rachotilo. Závěrečné titulky opět ukáží nepovedené nebo veselé scény z natáčení. Ve filmu si zahrála i Anita Mui jako Elaine nebo Morgam Lam jako Danny. Po hudební stránce zde uslyšíme Stigmata skupiny Ministry, Problem Child skupiny Black9 nebo Kung - fu od ASH pro Jackiho Chana : http://www.youtube.com/watch?v=dWqY8qrBBSI ()

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

V tomto filme je už skutočný Jackie ako ho poznám. Humor, nie primitívny, ani pohoršujúci, skvelá choreografia bojových a akčných scén, perfektné výkony kaskadérov a predovšetkým Jackieho samotného. Dej filmu je jednoduchý, ale Stanley Tong to celé zase neutopil len v bitkách i keď ...Klasicky je v závere prezentovaný zostrih záberov z natáčania aj keď tentokrát so spústou zlomenín a bolesti. ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

Zcela upřímně: jako největší problém filmů Jackieho Chana (podobně jako Seagala) vnímám to, že vlastně pořád dokola točí jeden a ten samý film... A to se prostě nedá uživit. Jejich kvalita je plus mínus pořád stejná, vyšší hodnocení dostávají ani ne tak první kousky, jako spíše ty, které ten který divák viděl dříve, pokud nevyrůstal zároveň s nimi. Nějaké Chanovky už jsem viděl, a víceméně proto dávám za 3. Jednoduše - pobavíte se, občas zasmějete, dostanete to co vždycky... takže pokud vás to ještě baví, OK. Pokud to ale celé začíná nudit, tak vězte, že lepší to nebude. Příběh trošku bizarní a všechno ostatní předvídatelné jako film s Jackie Chanem... ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Bacha, jedná sa o zlomový film Jackieho Chana, ktorý mu konečne otvoril cestu do Hollywoodu. Prečo, to je pre mňa záhadou, podľa mňa patrí k tomu slabšiemu čo nakrútil. Okrem zopár štandartne dobrých akčných scén a preskoku cez nákupný košík neponúka nič pamätihodné. Prekvapí zopár drsnejších scén, ktoré zdvihli film až na R-ovú prístupnosť a potešia honkogské krásky slávna Anita Mui i pekná Francoise Yip. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční komedie, na kterou se člověk může dívat pořád. Jackieho výkon je jako vždy naprosto brilantní. I když jsou všechny Jackieho "bitky" prakticky na jedno kopyto, vždycky dokáže nějaký ten nový chvat dokonale pobavit. Jedinou vadou filmu jsou až moc přemrštěné scény. Jinak ale klobouk dolů za Jackieho neústupné odhodlání natočit všechny nebezpečné scény bez kaskadéra i za cenu třeba oné zlomené nohy! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (20)

  • Původně měl roli Dannyho (Morgan Lam) ztvárnit Andrew Johnston, ale nabídku odmítl, jelikož dal přednost vzdělání. (SG-1)
  • Ocenenia a nominácie:

    1996 Hong Kong Film Awards
    Víťaz v kategórii Najlepšia bojová scéna vo filme - Jackie Chan, Stanley Tong,
    Nominácia v kategórii Najlepší herec - Jackie Chan,
    Nominácia v kategórii Najlepšia herečka - Anita Mui,
    Nominácia v kategórii Strih - Peter Cheung,
    Nominácia v kategórii Najlepší nový herec - Françoise Yip,
    Nominácia v kategórii Najlepšia kamera - Barbie Tang,
    Nominácia v kategórii Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe - Françoise Yip.

    1996 MTV Movie Awards
    Nominácia v kategórii Najlepšia bojová scéna - Jackie Chan.

    1997 Key Art Awards
    Víťaz Best of Show - Audiovisual. (Peter-1307)
  • V Hong Kongu film zarobil rekordných 56 911 136 hongkongských dolárov a stal sa tam jedným z najúspešnejších filmov tých čias. (Peter-1307)

Reklama

Reklama