Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Sammo Hung Kam bo dokazal, ze je aj rezisersky talent, hoci mne osobne stacilo uz to, co stvara so svojou vahou v kung fu masakroch. Masakroch ako z dobreho uhla pohladu. Klasicka hongkongska zapletka o mafii nesmie chybat, hoci pred kamerou pana Hung Kam Bo zatiénil samotny Jackie Chan. Oplati sa prejst nejako prvu polovicu, druha odsypa brutalne, to uz je ciry masaker : 100 % ()

anais 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký příběh o dvou kamarádech a jednom soukromém detektivovi, kteří musí ochránit krásnou dívku před zabijáky. Celé se to odehrává v Barceloně (pohlednicové záběry jsou všudypřítomné, hrdinové se motají dokola kolem těch nejvýznamnějších pamětihodností, osvěžující je z tohoto hlediska snad jen jedna scéna odehrávající se nahoře na rozestavěné Sagradě familia), a jak už to u některých Jackieho filmů bývá, nejlepší ze všeho je závěrečná bitka. To co je pře ní tentokrát není ani vtipné, ani potrhlé, je to jednoduše nudné (podobný pocit jsem měl z první Božské relikvie). Závěrečný souboj však mnohé vynahradí. Není příliš legrační, je míněn spíš vážně. Co se vztahu bojujících týče, Jackiemu se podařilo něco velmi podobného jako Bruce Leemu s Norrisem v Cestě draka. Vnímáme úctu, kterou k sobě ti dva mají, takže se nakonec ani nemusí zabít, jeden prostě ustoupí. Je to hezké. Ale na doporučení tohoto filmu to nestačí. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nepříliš známá ale povedená "Chanovka", kde své síly opět spojil se Sammo Hungem. Chvíli trvá než začne pořádná akce a ze začátku se spíše jedná o komedii ale jakmile to přijde je se na co koukat. Spousta bitek a parádních kaskadérských kousků přesně jak to máme u Jackieho rádi. A dokonce i příběh je docela zajímavý. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Paráda. U téhle akční komedie sem se pobavil jako snad ještě nikdy. Vtipné scénky mají podobu moderní grotesky a všichni tři hlavní hrdinové jsou sympaťáci už jen od pohledu. Stydlivý klučina Biao Yuen, vůdce party Jackie Chan a ňouma s účesem Michaela Jacksona Sammo Hung. Bavil sem se královsky a co se týče akčních scén nezbývá mi než smeknout klobouk. Stejně jako v Navěky Drakem se tu setkali při bitce Jackie Chan a Benny Urquidez a je z toho opravdová chuťovka. Jackie i Benny do toho šlapou naplno. ()

Filmaris 

všechny recenze uživatele

Od samého začiatku po samý koniec to bola jednoducho zábava. Obľúbená trojica Jackie Chan, Yuen Biao a Sammo Hung v Hong Kongsko-Španielskej akčnej komédií. Skvelý a naozaj vtipný humor, úžasná chémia medzi našou hlavnou trojicou, perfektné bojové choreografie (hlavne tá záverečná) do toho kráska Lola Forner a neskutočne drsný Benny Urquidez. Dobrá zápletka o dedičstve v Španielskom prostredí obohatená humorom do toho akcia a bojové choreografie z toho spravili veľmi zábavný film. Jackie Chan a Benny Urquidez v tomto filme si dali fakt extrémnu nakladačku, na ktorú je radosť pozerať. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Herec Benny Urquidez, mimo jiné kickboxer s rekordem 58:0, byl do své role velice zapálený, když bojoval se svými protivníky. Při natáčení byl hodně tvrdý. (SG-1)
  • Snímek existuje v několika verzích sestřihu. Nejdelší je honkongský se 104 minutami. (Rominator)
  • Hongkongská verze se liší od evropské verze hlavním soundtrackem. To můžeme poznat v úvodu filmu a v závěrečné bitce Jackie Chan VS Benny "Jet" Urquidez. (tequilla)

Reklama

Reklama