Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozný!! Bitky bez nápadu, bez šťávy, krátký...!! Film je totálně bez humoru!! Podle zdejšího hodnocení si snad budu raději myslet, že jsem viděl jiný film.....!! Tohle je neuvěřitelně nudná blbost!! Jednou větou: Ve filmu jsou bitky, odfláklé a krátké, možná skoro závěrečný souboj stojí aspoň za trochu pozornosti, Sammo Hung byl totálně nevyužitej, asi měl toho moc:)!! ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rád. Je tu trojice Jackie, Sammo a Biao a všichni tři se výborně ohání. Jejich kombinace dycky potěší, ale co naplat, je tu první spolupráce v závěrečném fightu Jackieho a Bennyho Urquideze, který je naprosto ultimátní a celej fight doporučuju, protože je to skvělá podívaná. Jackie se nebál ani agrese a fight strašně dobře odsýpá. Tohle zabaví. ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Na tři hvězdičky to stačí, i když jen tak tak. Zasazení děje do Barcelony působí divně, zvláště když i kovaní Evropané mluví plynně kantonskou čínštinou (jejich dabing je většinou děsný). Kvalita vtipů kolísá od docela dobrých po čistě čínské (a nepříliš srozumitelné). Pěkných kousků se taky příliš nedočkáme (snad jen neortodoxní Jackieho cesta do hradu stojí za zapamatování). No to je tak všechno. ()

hefoo 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí spolu s Dragons Forever, Project A, Police Story k mojím najobľúbenejším. Já osobne Jackieho filmy doslova žeriem a to hlavne tie staršie zo 70-90 rokov...tie su najlepšie ale aj také New Police Story bolo dosť dobré... Vtomto filme nájdeme neskutočné bojové a akrobatické scénky! Jackie sa tu dokonca naučil aj na skateboarde čo sa len tak nevidí, tento film patrí k jeho najlepším! Nemám čo vytknút mám doma verziu od Dragon Dynasty s vlastnoručne upraveným dabingom aj originálom je to božie! 100% ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Konečne som videl aj tento film s troma najznámejšími čínskymi hercami jednej generácie a musím povedať, že som sklamaný. Hrajú tu totiž troch idiotov, ktorých konanie nedávalo žiadny zmysel. Ani humor ma neoslovil, čo sa mi v chanovkách nestáva. Jediné čo stálo za to, bola záverečná bitka, kde každý ukáže čo je v ňom. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Při natáčení herec Keith Vitali nešťastnou náhodou kopl Jackieho Chana do krku. Poté, co ho zasáhl, poznal vážnost situace a přestal hrát s obavou o Jackieho zdraví. Když to udělal, byl seřván, že měl počkat, dokud režisér neřekl střih, bez ohledu na to, co se ve scéně stalo. (SG-1)
  • Sammo Hung Kam-bo se rozhodl natočit film ve Španělsku, protože v domácím Hong Kongu by na sebe hlavní herci na ulicích kvůli své slávě strhávali příliš pozornosti okolí. Důvodem byl také fakt, že ve Španělsku bylo mnohem jednodušší dostat povolení pro natáčení ve městě. (Raztubyl)
  • Snímek existuje v několika verzích sestřihu. Nejdelší je honkongský se 104 minutami. (Rominator)

Reklama

Reklama