Reklama

Reklama

Pomsta tygra

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ho-Yuen (Jackie Chan) se vydává pomstít svého učitele, který byl zabit při neférovém souboji mistrem klanu Trpělivosti. Po letech vraha najde, ten ale svého činu lituje a Ho-Yuen je zlákán gangem Weie na cestu loupeží a vražďění. Jejich posledním vzdorem je onen klan Trpělivosti a Ho-Yuen má příležitost vyřídit si staré účty. Před tím ale bude muset rozeznat dobro od zla... (predators)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně filmů s námětem starým kung-fu jsou si dost podobné a s jejich přibývajícím množstvím je docela složité, vymyslet nějaký inovativní příběh. A právě v tom je kámen úrazu Pomsty tygra. Na to kolik zvratů se zde odehrává, je film až neuvěřitelně krátký a v některých momentech jsem ztrácel o celém ději přehled. Naštěstí na konci všechno pochopíte a možná se vám i zalíbí průměrné souboje. Kdo už viděl minimálně 40 filmů Jackieho Chana, tak ho nic nepřekvapí a možná i vás ostatní:-)35% ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Dokonalý kousek klasického hongkongského filmu ještě nezkaženého Hollywoodem, to jest atrakce před narací. Všemu dominují klany, copy, hanfu (tradiční čínské oblečení) a kung fu. Kung fu boj zde ještě nevypadá jako plynulý film, ale jako rychle se střídající diapozitivy v neměnném rytmu "noha raz, ruka dva, loket tři". Úvodní titulky jsou geniální - hotový arkádový Mortal Kombat, Kung-Fu Master a Street Fighter dohromady. Uříznutá noha také není k zahození, proto se také schraňuje v truhle, že. ()

Reklama

molotov 

všechny recenze uživatele

Pokud šlo o stejnou verzi, tak ten dubing není italský, ale španělský. Titulky jsem k tomu měl dokonce český, takže jsem těm zvratům rozuměl. Souboje občas docela ušly, ale i když má film jen hoďku a čtvrt, tak jsem se většinu času dost nudil. Příběh sice není tak strašně hloupý, jak vypadá na první pohled, ale vůbec mě nechytl a bylo mi naprosto ukradený, co se komu stane. Navíc je naprosto vynechána tradiční tréninková pasáž, což je opravdová anomálie v těchto filmech, ve kterých jde jen o pomstu. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Chan napodobující Bruce Leeho, vykradená hudba, podivný střih úvodních titulků... typické céčko od Lo Wei, točené na pokraji bankrotu s minimálním rozpočtem. Škoda, že všechna ta energie, kterou měl Jackie v mládí v sobě, a která oživuje jednotlivé fighty, se musela vybíjet v těchto levných filmech. Škoda, protože scénář je solidně bruceleehovský (pomsta niči všechny, dobré i zlé), ve fightech je mnoho dobrých nápadů (hůl jednonohého), ale chybí tomu propracovanost a peníze. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Neskutečný nářez ve kterém exceluje Jackie. Tohle je perla, která nepotřebuje děj a podobný kraviny protože tady jsou hlavní souboje a ty jsou perfektní. Jackie a jeho smrž úderů při které si každý zasvěcený prostě musí vzpomenout na Donniho a jeho Ip Mana. Byl jsem překvapen že nemam Pomstu tygra ohodnocenou, i když jsem ji viděl už dříve. Také mě překvapilo, že je zde jen 388hodnocení a to i s mým což je podle mě škoda. 91% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen v roce 1987, protože však studio Lo Wei Motion Picture Company nemělo dostatek peněz, byl uložen do trezoru. Po úspěchu filmu Mistrův syn (1978) však byl urychleně uveden do kin. (Raztubyl)
  • Jako instruktor bojových umění na filmu pracoval Jackie Chan, v úvodních titulcích uvedený pod jménem Jacky Chan. (Rominator)

Reklama

Reklama