Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (139)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Úplně debilní akční kokotinka, ve které mírně vybotoxovaná neherečka Jennifer Lopez kosí zabijáky jak růže na střelnici. Nevadily mi velmi průměrné herecké výkony, ale dibilní dialogy, ohraný scénář a neprosto špatná práce s atmosférou. Celý film jel na jedinou unylou notu. Prostě slabota za 35% max. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

J. Lo alias super diva, ktorá robí všetko a nič nejak obzvlášť dobre a predsa ju majú za mega hviezdu. Spieva priemerne, hity sú popcorn s karamelom, tancovať extra nevie, ale pchá to do každého klipu, hrať nevie ani v romantických slaďárnach a predsa zoberie rolu tvrdej vrahyne, pritom výraz s nedostatkom make upu samozrejme už tvrdší je, ale pokožka sama nestačí, keď vyzeráš stále ako keby vám niekto strčil do úst malinu, ale tú zlatú. Ale nie je to len o nej. Ten film nemá dramaturgiu, napätie, nejaký scenár, ktorý vás dostane do tempa. Zámerom reklamy je len nalákať na osobu Lopezovej, lenže vo výsledku človek dostane paródiu na Mission Impossible či Bournea. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Informátorka FBI sa po útoku na svoju osobu rozhodne novorodenca zveriť do ochrany svedkov. Sama sa vydá na Alijašku kde sa 12 rokov ukrýva pred démonmi minulosti. Tí ju ale doženú a snažia sa k nej dostať cez jej dcéru. Herecké obsadenie: Na svoj vek neuveriteľne sexi Jennifer Lopez v polohe v ktorej som ju ešte nevidel. Teda tej filmovej. Prevedenie: Podobných filmov je tu mraky a tak najväčším lákadlom je práve hlavná hrdinka. Mariňáčka, ktorá je najlepšia zo všetkých to tu ešte tuším nebolo. Neskutočne ma iritovali preteky na motorkách kde si každý vždy nájde čas na to, dať si prilbu. Do toho neuveriteľne nezaujímavý koniec, ktorý sme čakali asi všetci. Pocity: Na to aký tomu Netflix urobil neskutočný hipe som čakal podstatne viac. Ale na dĺžku svojej stopáže dokáže pobaviť a nenudí. Nevšimol som si ani nič extrémne pritiahnuté za vlasy a dokonca tu ani po štýle Netflixu nepobehovali žiadny buzeranti ani nevhodne obsadené menšiny. Toho hodnotím neskutočne kladne. Pridaná hodnota: Akčná jednohubka, ktorá ničím nevstupuje z žánrovej rady. 59% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tyhle byť stokrát ohrané zápletky akčních filmů, kdy agent/voják chrání (své) dítě prchajíc před zabijáky, mě baví tak nějak obecně. Je to béčko, ale vizuálně vypadá celkem pěkné, JLo kope a rozdává headshoty taky solidně a i když to po akční stránce jinak vůbec ničím nevyniká, zbližování matky s dcerou a chemie mezi nimi funguje dostatečně na to, aby udržela moji pozornost. Škoda jen, že Joseph Fiennes nedostal více prostoru. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

copypaste c, copypaste v (from "karaoke texty.cz"..) >> "Nebudu vařit celý den, nejsem tvá máma, nebudu ti prát, nejsem tvá máma, nejsem tvá máma, chlapče, nejsem tvá máma, kdy se začneš pořádně chovat? ref:. Nejsem tvá máma, ne, nejsem tvá máma, ne, nejsem tvá máma, ne..!!" // Nastala by někdy chvíle, kdy si dám repete silných svalnatých mužatek v jednom dni? Asi mám zase dny ovulace. Nuže, Matka není taková feministická prasečina jak jsem čekal. Už jsem měl připravený skvělý džouky, co všechno naše elitní nadžena oproti chlapovi umí, krom snad uvařit dobrý guláš. Tohle je nefalšovaná béčková Johnice Wicková beze všeho, i ze vším. Tak já to té Lopézo Chuarezový dopřeju.. ()

Galerie (470)

Zajímavosti (4)

  • Dve scény z traileru: scéna, kde Jennifer Lopez cvičí zhyby a scéna, v ktorej ide hore schodmi v oranžových šatách, sa do finálnej verzie filmu nedostali. (Arsenal83)
  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)

Reklama

Reklama