Reklama

Reklama

A Very Murray Christmas

Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve filmu, ve kterém herci hrají sami sebe, se Bill Murray o Vánocích strachuje, že nikdo nepřijde na jeho živé vysílání vánoční televizní show, jelikož New York City zasáhla obrovská sněhová bouře a kvůli té většina lidí radši zůstala doma, navíc sníh prakticky znemožnil dopravu. Jak to nakonec dopadne a podaří se Billovi odvysílat svou vánoční estrádu s alespoň nějakým tím divákem? (hansel97)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (29)

Dzonysek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem víc - s takovým potenciálem, co má Bill Murray. Ten to vlastně jediný zachraňuje. Má to sice pár vtipných momentů, jako vystoupení Clooneyho nebo Miley Cyrus v kostýmu Santa Clause, ale jinak by mě nebavilo koukat na to ani v době vánočních svátků ve stavu otupění z kombinace řízku, bramborového salátu a vanilkových rohlíčků. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Bez Billa Murraye by tenhle vánoční úlet asi nefungoval, ale on je taková osobnost, že to funguje více než dobře a camea známých celebrit ho hezky doplňují. Nikdo tam hlavně není tak dlouho, aby ukradl Billovi prostor a je to poměrně zábavné, svižné s naprosto nádhernou atmosféru. Kvůli tomu bych nedoporučoval se dívat mimo Vánoce, protože vám atmosféra nesedne. Písničky jsou také krása a i ta Miley mě velmi potěšila. ()

Reklama

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Jde v podstatě o takovou pohodičkovou záležitost, která vás vyloženě nutí navlíknout si vytahanej vánoční svetr s potiskem Rudolfa, udělat si čaj z lesního ovoce, dřepnout si s tim před okno (musí samozřejmě pršet/sněžit), držet ten hrnek kolem dokola oběma pazourama a pomalu usrkávat, zatímco tenhle celej akt doprovázíte povzdechy typu "už mam všechno hotovo a teď si konečně vorazim". ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě bylo velké zklamání. Čekala jsem pořádnou zábavu, u které se zasměju a sem tam nějaká vánoční písnička, aby mi připomnělo, že se vlastně blíží Vánoce, tohle bylo úplně mimo. Nejvíce se mi líbila scéna s Miley Cyrus a Georgem Clooneym, bohužel jsou tam oba jen chviličku. Nejhorší vystoupení za mě měla Maya Rudolph, i když to říkám nerada, protože jí mám docela ráda, tak Maya zpívat neumí, strašně to tahalo za uši a bylo to falešné. Za mě vážně velké vánoční zklamání. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná je to jen vánoční nic na jedno spláchnutí, ale jak je pod tím podepsaná Coppola a hraje v tom Murray, tak bych čekal životnost aspoň do toho března. I když pochybuju, že tohle se hýbalo v den premiéry. Unylé, ospalé, a to vše i tehdy, kdy by nemělo. Navíc Murray už začíná trochu čpět čtvrtníčkovským odérem "prodávám, jak se neprodávám", z čehož bolí u srdce. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objevila kapela The Phoenix, její členové hráli kuchaře. (hansel97)

Reklama

Reklama