Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Černá komedie o mateřství z pohledu ženy, která se matkou nikdy stát nechtěla. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (6)

Víteček 

všechny recenze uživatele

Vlastně nakonec nevím, co to chtělo sdělit. Nějaká myšlenka se tomu v průběhu ztratila a působilo to samo, že ani tvůrci si nejsou jistí svým stanoviskem. Bylo to proti mateřství? Pro? Nebo snad jen o tom že za každým odmítáním dětí stojí trauma? Trauma kterého je potřeba se zbavit a pak děti přijmeme? Začíná to celkem dobře, ale od druhé epizody to zcela zahazuje jakékoliv komediální prvky. Pak se to šest dílů plácá na místě, dokonce už ani nikdo v současnosti neumírá, i smrti si to vyplácalo v  úvodu. Nakonec to dojde k dramatickému finále, které to už hraje extrémně na vážno, ale to neznamená, že by bylo dobré. Navíc nemá nic společného s atmosférou úvodu seriálu, přestože ho kopíruje dějem. Vážně zvláštní seriál, který jsem původně viděl na takovou průměrnou trojku, ale po skončení se nemůžu rozhodnout mezi 1 a 2 hvězdami. 30 %. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nečekal sem zázraky, ale říkal sem si, že by mohlo jít o slušnou černohumornou hororovou jednohubku.Výsledek je ovšem takový nijace poloviční.Černý humor tu sice tu a tam je, ale je ho hodně málo a jako horor Mimino nefunguje prakticky vůbec. Dějí se tu sice divné věci, ovšem divák se nikdy nedozví proč je to dítě takové jaké je (nebo mi to uteklo) a celé to pak vyšumí do ztracena...50% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

V kostce je to o miminu, které putuje z ruky do ruky, protože jeho opatrovnice postupně umírají za podivných okolností. A pokud by to zůstalo v rovině, kdy se hlavní hrdinka snaží vyřešit záhadu dítěte, mohlo to být v pohodě. Ale tvůrčí tým se do toho snažil nacpat strašně moc věcí od rasismu a obžaloby šosácké společnosti z intolerance k lesbám přes rodinné potíže hlavní hrdinky až po přepálené ironizování mateřství, které tu sice mělo místo, ale moc to nefungovalo. Párkrát jsem se zasmál, to zase jo. Mimino mě bavilo a jestli tu nebyly použity nějaké digitální korekce, což mi nepřipadalo, tak všechna čest filmařům, kteří nejspíš museli čekat a zachytit ten správný výraz. Ale chybělo mi tu víc hororu a celkově jsem čekal, že to bude trochu střelenější. I to vysvětlení mi přišlo neúplné a vyvolalo spíš rozpaky. Celkově to vidím na čistý průměr a to je pro mě zklamání. 50% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V úvodných epizódach sa aspoň objavili vtipné scénky, v druhej polovici to už bolo mlátenie prázdnej slamy...záver sa snažil byť príliš seriózny a to bolo v konečnom dôsledku na škodu. Ak by sa celý príbeh niesol v duchu úvodných dvoch epizód mohlo to byť lepšie. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem co čekat. Ale tohle bylo hodně nevyvážené, první díly celkem dobré, ale postupně to je šílená nuda a mimino co působí na ostatní hodně špatně a způsobuje tragédie. Jako celek to nedrží pohromadě. Jako antikoncepce dobrý . ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama