Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

dá se považovat za komedii něco v čem není žádný humor? Metal Lords jsou klasická teen jednohubka o partičce outsiderů, kteří nikam nezapadají, ale mají svojí hudbu a nakonec se z nich stanou lokální frajeři (nebo minimálně už nebudou vnímání jako ti "divní"). Nechybí tu nic co by divák, který viděl alespoň dva podobné filmy, nečekal a nemá to tak čím překvapit a je od první minuty jasné co se bude dít. A jelikož metal není zrovna můj šálek kávy, tak ani hudba mě nijak neoslovila...50% ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Film o metalu, který vlastně ani není o metalu, i když se tak snaží tvářit.  Místo toho je to zase jeden z řady filmů o dospívání a problémů s tím spojeným. Metal je zde spíše jako prostředek, kterým hlavní postavy definují sebe před okolním světem. Stejně tak to mohla být posedlost šipkami nebo něčím jiným. Ne, není to nejoriginálněší film pod sluncem ani nic zásadního, ale poměrně zábavná hodina a půl s výborným soundtrackem. 60%+20% za soundtrack. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Metal Lords" som si zapol na večer ako takú oddychovku. Proste jednoduchú komédiu, od ktorej sa dočkám presne toho čo od nej očakávam. Realita je - splnená misia. Je tu možno pár zaujímavejších momentov a hlavne musím uznať, že postava Emily ma celkom prekvapila. Čakal som z toho popisu niečo trošku iné. Ale musím jej tie momentky uznať a jej výbuchy sú excelentné. Pravdou je, že keby sa niečoho takéhoto dočkáme aj od "We Are Best", bol by som s tým filmom v pohode. Myslím si, že všetky postavy sú pochopiteľné. S ich démonmi, starosťami aj povahami. Nebola tu postava, ktorej myslenie alebo konanie mi prišlo mimo charakter. Takže v tomto filmu dávam plus. Okrem toho tá finálna skladba "Machine Of Torment" je ozaj dobre spracovaná skladba. Nie som fanúšikom metalu, ale odohrané to bolo veľmi dobre a je tam niekoľko fakt skvelých melódií. Máme tu ešte aj druhú kapelu, s ktorou budú naši hrdinovia súperiť v súťaži, no za super považujem aj to, že ich spevák je podľa mňa ozaj normálny a v pohode týpek. Film ako taký podľa mňa funguje. Neprekvapí, ale občas som sa schuti zasmial a splnil presne svoj účel. Hodnotenie: B ()

titmok 

všechny recenze uživatele

Príbehovo klišé film jak delo, ale s (foking) metalovým prevedením. Ako uznávač tohto hudobného štýlu som bol rád, že sa tam objavili mená aj nie tak verejnosti známych kapiel trebárs Opeth, alebo dokonca som tam na konci videl plagát japonskej gitaristky z kapely Boris, čiže big up tvorcom za takéto detaily. Jediná vec čo mi tak vadila je, že sa týpek naučil hrať metal na bubnoch rýchlejšie než ja za 4 roky (stale to neviem). Kiežby to bolo také ľahké tvl :D ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by vás, jak by vypadal film o metalu, který napsal a natočil Justin Bieber? Tak se mrkněte na Metalový lordy. Je to tak někde na pomezí, dlouho jsem váhal mezi 2 a 3 hvězdami, protože je to strašně nevytěžené.  Vlastně mě fascinuje, jak málo metalu ve filmu o metalu je.  Hlavnímu hrdinovu prostě přerod v metalistu nevěřím ani za prd, přestože se hodně snaží. Scénáristovi nevěřím ani za mák, že poslouchá metal. Vtipy zůstávají někde na půli cesty, a přitom začátek byl poměrně slibný a celkově je film docela fajn oddechovka. Chybí tam jediná narážka na Apocalypticu, kterou by ostatně zvládnul i Captain Obvious. Když to srovnám třeba s finským Heavy Trip, jsou Metaloví lordi jako zaostalej mladší bráška, kterej v páté třídě 5x propadl a pak mu skončila povinná školní docházka. Good try, Netflix. Try again. 45 % ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se ve vířivkové scéně v malých rolích objeví i opravdoví metaloví lordi – Scott Ian z Anthraxu, Tom Morello z Rage Against The Machine, Kirk Hammett z Metallicy a Rob Hallford z Juds Priest. (Sau)

Související novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (více)

Reklama

Reklama