Reklama

Reklama

Moje velká indická svatba

  • Velká Británie Bride and Prejudice (více)
Trailer

Obsahy(1)

Gurindera Chadha, uznávaná režisérka filmu Blafuj jako Beckham, se při natáčení zdokonalené společenské komedie Jane Austenové spojila s naprosto neočekávaným partnerem: hudební a taneční podívanou Bollywoodu. Výsledkem je nový pohled na nadčasový příběh o hledání lásky - převyprávěný tak jako nikdy před tím - s drzým humorem, okázalými tanečními scénami a svéráznou romancí bombajských kasovních trháků. Stejně jako v literární předloze i Moje velká indická svatba svede dohromady dva lidi s naprosto odlišnými názory, ale tentokrát jsou také z jiného konce světa. Doslova se v komedii plné barev, humoru a emocí střetává Východ se Západem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

arkie 

všechny recenze uživatele

Film pre masochistov, ale dá sa to brať aj ako sranda. Neviem, ako to mysleli tvorcovia, ale je to "strašná" paródia na klasickú Jane Austenovú. Niektoré tanečné scény sú super, iné ohromujú svojou výpravou. Bollywood ako na dlani v anglickom znení. :) Na jedno pozretie, zvlášť ak máte nejaký dôvod k sebevražde - po tomto vás to prejde. ()

Reklama

X-tREmE 

všechny recenze uživatele

Konečne nejaká zmena v už toľko otrepaných amerických romantických komédiách. Vynikajúce indické filmové oživenie s úžasnou a hlavne chytľavou hudbou. A to nehovorím o farebnosti celého filmu, čo je proste úžasné. Celkový dojem z tohto filmu je viac než dobrý, takže 4. A aby som nezabudol, aj Ashanti bola skvelá :) ()

Ewík 

všechny recenze uživatele

Dobrá, jsou tam hezký holky, je to barevný a veselý, ale předvídatelný a ohraný a prostě mně se tenhle typ filmu nelíbí. Kdybych neseděla v buse někde ve Francii, tak by mě nikdo nedonutil na to koukat. Dvě hvězdičky dávám především díky nezapomenutelnému taťkovi, jeho třem bazénům a kobřímu tanci :-D ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Obľubujem najmä čienobiele filmy - a zrazu príde čosi také farebné, živé, veselé, vytrhne ma to z mojich existencialistických úvah, roztancuje ma to, očarí, podmaní si ma a naplní mi myseľ túžbou len tak sa zbaliť a najbližším lietadlom poletieť do Indie ... Tak toto presne sa mi stalo pri tejto milej, mimoriadne živej a sladko romantickej komédie, kde sa pretína to najlepšie z Bollywoodu s tým najlepším z Hollywoodu ... A čo sa (ne)podobnosti s pôvodnou verizou románu Jane Austen týka: u mňa vyhrala súčasná India, i keď aj Anglicko 18.storočia má (vo filmoch) svoje nesporné čaro ... ()

Galerie (53)

Zajímavosti (21)

  • Bollywoodská verze románu Jane Austenové Pýcha a předsudek. (HappySmile)
  • Podle režisérky Gurindera Chadhy má být vystoupení zpěvačky Ashanti poctou tradici bollywoodského filmu, kde se většinou objeví nějaká celebrita a zazpívá písničku, přestože to nemá žádné přímé spojení se zápletkou. Ostatní postavy nemají s touto celebritou žádný přímý kontakt, ale jsou k vidění v davu, kde si užívají show. (HappySmile)
  • Mellan Mitchell (Bijili) měl ve filmu jednu větu ve scéně v kuchyni, kde se baví Lalita a Johnny, ale nakonec byla z filmu vystřižena. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno