Reklama

Reklama

Bruce Springsteen: The Complete Video Anthology 1978-2000

(video kompilace)
všechny plakáty

Recenze (5)

Brouk 

všechny recenze uživatele

To je ta samá recenze jako u video Anthology 1978 - 1988. Jedním slovem. NÁDHERA! Víc nelze dodat, snad jen... kdo neviděl.. prohloupil... Doporučuji! Stojí to za to! ()

golfista 

všechny recenze uživatele

„Pro fanouška "velkého Bosse" je tohle samozřejmě absolutní povinnost a je hřích nemít tohle doma na DVD (doporučuju !). Nikdy jsem si toho nevšiml, ale v písničce 'Dancing In The Dark' je tou pěknou fanynkou, kterou si Bruce vytáhne na podium opravdu "Monika" Courtney Cox :) - snad to není spoiler ?! :))“ ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Bruce Springsteen. Boss. Pro mě srdcová záležitost. Zažil jsem jeho koncert v pražském Paláci kultury. Ty dvě hodinky strávené s tímto príma chlapíkem, který jakoby jenom tak vypráví svými písněmi krásné příběhy...Co víc dodat. Boss 4ever ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Zde už nejde nic jiného dodat než: NAPROSTÁ PARÁDA!!! Prostě kdo je fanda Bruce a neviděl, tak ať to rychle udělá :-) ()

squire 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi ty reakce od ber.zerk, crazy town, nap.alm, thugz a dalších. Ale tož ano, asi jim to nic neříká, nicméně většině nás ostatních to naopak cosi říká. Takže asi tak - 5! ()

Reklama

Reklama