foto

Haskell Wexler

  • nar. 6.2.1922
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 27.12.2015 (93 let)
    Santa Monica, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Cunning Little Vixen
2016 Doing It All
2007 From Wharf Rats to the Lords of the Docks
2004 Silver City
2001 61* (TV film)
1999 Jezero zapomnění
1996 Boss
Zločin z vášně
1995 Kanadská slanina
1994 Irská sága
1992 Babe
1991 Peníze jiných
1989 Blaze
Tři uprchlíci
1988 Barvy
1987 Matewan
1983 Posedlý krásou
1982 Lookin' to Get Out
1981 Second-Hand Hearts
1978 Návrat domů
1976 Cesta ke slávě
1975 Přelet nad kukaččím hnízdem
1974 Rozhovor
1972 Trial of the Catonsville Nine, The
1969 Medium Cool
1968 Případ Thomase Crowna
Tváře
1967 V žáru noci
1966 Kdo se bojí Virginie Woolfové?
1964 Ten nejlepší
1963 Ameriko, Ameriko
Face in the Rain
Lonnie
1961 Angel Baby
Hoodlum Priest
The Runaway
1960 Divoké oko
Five Bold Women
Studs Lonigan
1958 Stakeout on Dope Street

TV seriály

2007 Velká láska (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E04)

Dokumentární

2013 Four Days in Chicago
2010 Something's Gonna Live
2009 In the Name of Democracy: The Story of Lt. Ehren Watada
2006 Who Needs Sleep?
2005 Bastards of the Party
2001 Good Kurds, Bad Kurds: No Friends But the Mountains
2000 Bus Rider's Union
Man On Lincoln's Nose, The
1995 Sixth Sun: Mayan Uprising in Chiapas, The
1987 Uncle Meat
1982 Pozdravy Columbii!
Richard Pryor Live on the Sunset Strip
1980 No Nukes
1979 Paul Jacobs and the Nuclear Gang
1978 War Without Winners
1976 Underground
1974 Introduction to the Enemy
1971 Interviews with My Lai Veterans
1965 Bus, The

Hudební videoklipy

2001 Bruce Springsteen: The Complete Video Anthology 1978-2000 (hudební videoklip)
1989 Bruce Springsteen: Video Anthology 1978-1988 (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Medium Cool

Dokumentární

2013 Four Days in Chicago

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace