foto

Ernest R. Dickerson

  • nar. 25.6.1951 (68 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Double Play
2011 Pravá tvář (TV film)
2006 Na jeden večer (TV film)
2004 Neumírej sám
2003 Noví sousedé (TV film)
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
Naše Amerika (TV film)
2001 Bones
1999 Divná spravedlnost (TV film)
1998 Future Sport (TV film)
Léčka
Slepá víra
1996 Střelený
1995 Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
1994 Hra o přežití
1992 Respekt

TV seriály

2020 Interrogation (TV seriál)
Detective Dave Russell vs. Eric Fisher (E01)
Bosch (TV seriál)
Some Measure of Justice (S06E10)
Copy Cat (S06E08)
2019 The Godfather of Harlem (TV seriál)
Rent Strike Blues (E09)
How I Got Over (E08)
Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Salvation Mountain (S05E08)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Mack (E03)
Sedm sekund (TV seriál)
Strange Angel (TV seriál)
Sacrament of the Ancestors (S01E09)
The Purge (TV seriál)
I Will Participate (S01E09)
K smrti trapný (TV seriál)
Bete Noire (S02E03)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Sensô Kôi (S03E03)
Bosch (TV seriál)
Kniha zemřelých (S04E10)
Temná obloha (S04E08)
Domek z karet (TV seriál)
69. kapitola (S06E04)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Show and Prove (S01E02)
Mrtvý bod (TV seriál)
Regard a Mere Mad Rager (S02E19)
2016 Lovci (TV seriál)
Satan přichází (TV seriál)
Druhá smrt (E02)
Bosch (TV seriál)
Únos (S02E05)
2015 Bosch (TV seriál)
Maminčin mazánek (S01E05)
Podraz (S01E04)
Hand of God (TV seriál)
Welcome the Stranger (S01E05)
Tyran (TV seriál)
Otcové a synové (S02E08)
2014 Pod kupolí (TV seriál)
Housenky (S02E02)
Revoluce (TV seriál)
Šťastné konce (S02E13)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Jolly Roger (S03E17)
Živí mrtví (TV seriál)
Coda (S05E08)
Svépomoc (S05E05)
Sami (S04E13)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
The Goat Rodeo (E02)
Pilot (E01)
Ospalá díra (TV seriál)
Neznámý (S01E05)
Treme (TV seriál)
Dippermouth Blues (S04E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Vítejte v katakombách (S03E16)
Dexter (TV seriál)
Ten starý Dexter (S08E11)
Co žere Dextera Morgana? (S08E03)
2012 Treme (TV seriál)
Nenechávej mě tady (S03E08)
Největší láska (S03E04)
Živí mrtví (TV seriál)
Sémě (S03E01)
U skomírajícího ohně (S02E13)
Víc než dál (S02E10)
Dexter (TV seriál)
Do hloubky (S07E05)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
Můžu to vzít zpátky? (S02E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Krev mé krve (S02E02)
Cesta do neznáma (S02E01)
Dexter (TV seriál)
Řekni to mé ruce (S06E11)
Hříšní lidé města miamského (S06E08)
2010 Treme (TV seriál)
Na správném místě v nesprávný čas (S01E03)
Živí mrtví (TV seriál)
Lavina (S01E05)
Dexter (TV seriál)
Mladé a neklidné (S05E09)
Prakticky dokonalá (S05E03)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
Upíří deníky (TV seriál)
Haunted (S01E07)
Ochrana svědků (TV seriál)
A Frond in Need (S02E08)
Podstata strachu (TV seriál)
Something with Bite (E09)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Výstřely do tmy (S03E07)
Pravda a odplata (S02E14)
Dexter (TV seriál)
Vražda meziměsto (S04E08)
Médium (TV seriál)
Truth Be Told (S05E08)
2008 Dexter (TV seriál)
Ano, jde to (S03E06)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Tajemství mumie (S03E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Nepotvrzené zprávy (S05E02)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
The Dark Time (S03E12)
Release the Hounds (S03E09)
4400 (TV seriál)
The Wrath of Graham (S04E01)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Kolize (S01E04)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The V Word (S02E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Tlumič (S04E13)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Pochybnosti (S04E10)
Pohotovost (TV seriál)
Důvod věřit (S13E08)
2005 Invaze (TV seriál)
The Cradle (E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
L.D.S.K. (S01E06)
Láska je Láska (TV seriál)
Lapené světlo (S02E07)
Pohotovost (TV seriál)
Jsi tady (S11E20)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Hamsterdam (S03E04)
Třetí hlídka (TV seriál)
Greatest Detectives in the World (S06E06)
Blessed and Bewildered (S05E14)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Divoké sny (S02E11)
2001 Noční přízraky (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Respekt

Skladatelská filmografie

TV seriály

2005 Pohotovost (TV seriál)
Zprostředkovatel (S11E13)

Fanoušci tvůrce