foto

Ernest R. Dickerson

  • nar. 25.6.1951 (66 let)
    Newark, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Double Play
2011 Pravá tvář (TV film)
2006 Na jeden večer (TV film)
2004 Neumírej sám
2003 Noví sousedé (TV film)
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
Naše Amerika (TV film)
2001 Bones
1999 Divná spravedlnost (TV film)
1998 Future Sport (TV film)
Léčka
Slepá víra
1996 Střelený
1995 Povídky ze záhrobí: Rytíř Démon
1994 Hra o přežití
1992 Respekt

TV seriály

2017 Seven Seconds (TV seriál)
Mrtvý bod (TV seriál)
Regard a Mere Mad Rager (S02E19)
2016 Lovci (TV seriál)
Satan přichází (TV seriál)
Druhá smrt (E02)
Bosch (TV seriál)
Gone (S02E05)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Five: Mama's Boy (S01E05)
Chapter Four: Fugazi (S01E04)
Tyran (TV seriál)
Otcové a synové (S02E08)
2014 Pod kupolí (TV seriál)
Housenky (S02E02)
Revoluce (TV seriál)
Šťastné konce (S02E13)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Jolly Roger (S03E17)
Živí mrtví (TV seriál)
Coda (S05E08)
Svépomoc (S05E05)
Sami (S04E13)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Neznámý (S01E05)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
Vítejte v katakombách (S03E16)
Dexter (TV seriál)
Ten starý Dexter (S08E11)
Co žere Dextera Morgana? (S08E03)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Sémě (S03E01)
U skomírajícího ohně (S02E13)
Víc než dál (S02E10)
Dexter (TV seriál)
Do hloubky (S07E05)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Krev mé krve (S02E02)
Cesta do neznáma (S02E01)
Dexter (TV seriál)
Řekni to mé ruce (S06E11)
Hříšní lidé města miamského (S06E08)
2010 Treme (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Lavina (S01E05)
Dexter (TV seriál)
Mladé a neklidné (S05E09)
Prakticky dokonalá (S05E03)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Země (S01E07)
Upíří deníky (TV seriál)
Haunted (S01E07)
Dexter (TV seriál)
Vražda meziměsto (S04E08)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Ano, jde to (S03E06)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Tajemství mumie (S03E05)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Nepotvrzené zprávy (S05E02)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
The Dark Time (S03E12)
Release the Hounds (S03E09)
4400 (TV seriál)
The Wrath of Graham (S04E01)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Kolize (S01E04)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The V Word (S02E03)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Pochybnosti (S04E10)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Hamsterdam (S03E04)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Divoké sny (S02E11)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Respekt

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace