foto

Adam Bernstein

  • nar. 7.5.1960 (60 let)
    Princeton, New Jersey, USA

Biografie

Narodil se 7. května 1960 v městečku Princeton ve státě New Jersey. Jeho původ je z půli židovský a z půli Italský. Bernstein začal svojí kariéru jako animátor. Později režíroval více jak 70 hudebních videoklipů, včetně "Love Shack" pro B-52's, "Hey Ladies" pro Beastie Boys a "Baby's Got Back" pro Sir Mix-a-Lot. Kromě toho režíroval pilotní díly k seriálům Fargo, Studio 30 Rock, Scrubs, Alpha House a Strangers with Candy. V roce 2007 vyhrál cenu Emmy pro "Nejlepší seriál - Komedie" za svojí práci na Studio 30 Rock a v roce 2014 byl nominovaný na Emmy za režii "Nejlepší minisérie nebo televizní film" pro seriál Fargo.     Adam také režíroval několik epizod seriálu "Oz" a "Breaking Bad", kde obsadil i svou ženu Jessicu Hecht se kterou je ženatý od roku 1995 a mají spolu dvě děti.

někdo "pneumotorax" jinej

Režijní filmografie

Filmy

2011 Little in Common (TV film)
2009 Off Duty (TV film)
2007 Law Dogs (TV film)
2004 Jablko sváru (TV film)
Pryor Offenses (TV film)
2003 Untitled New York Pilot (TV film)
2002 Johnny Chronicles, The (TV film)
1999 Direct From Brooklyn
1997 Six Ways to Sunday
1996 Inside Eddie Johnson (TV film)
1994 It's Pat

TV seriály

2020 Hříšnice (TV seriál)
Part I (S03E01)
2019 Město na kopci (TV seriál)
The Deaf Sage of Pompeii (S01E09)
Weird City (TV seriál)
A Family (E02)
The One (E01)
Miliardy (TV seriál)
New Year's Day (S04E10)
Arousal Template (S04E02)
2018 Sweetbitter (TV seriál)
Everyone is Soigné (S01E03)
Rozvod (TV seriál)
Alone Again, Naturally (S02E08)
Going, Going... Gone (S02E07)
Happy Now? (S02E02)
další epizody (4)
Sneaky Pete (TV seriál)
Marius Josipovic (S02E08)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Vítěz (S04E10)
2017 Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
The Mist (TV seriál)
Pilot (E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Uklouznutí (S03E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Intent (S19E08)
2016 Outsiders (TV seriál)
Doomsayer (S01E02)
Farrell Wine (S01E01)
Rozvod (TV seriál)
Plány na víkend (S01E07)
Gustav (S01E05)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Bez rukaviček (S02E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Broken Rhymes (S18E06)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 3 (S01E03)
Krize (TV seriál)
Trochu blábolení (E09)
Volejte Saulovi (TV seriál)
5–0 (S01E06)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Rozhodující chvíle (S07E06)
2014 Fargo (TV seriál)
The Rooster Prince (S01E02)
Krokodýlí dilema (S01E01)
Alpha House (TV seriál)
The Nuptials (S02E10)
Mystérium sexu (TV seriál)
Show za všechny prachy (S02E11)
Californication (TV seriál)
Milost (S07E12)
Večeře s přáteli (S07E10)
Julia (S07E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zločinné myšlenky (S15E23)
Sdílené dítě (S15E19)
2013 Alpha House (TV seriál)
All Weapons Red (S01E03)
No Shame (S01E02)
Pilot (S01E01)
Profesionální lháři (TV seriál)
Úniková strategie (S02E10)
Californication (TV seriál)
Slepá víra (S06E10)
Šílení psi a Angličani (S06E09)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Criminal Hatred (S14E12)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Utah (S01E05)
Smash (TV seriál)
Understudy (S01E10)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of (Re)Birth (E11)
Ve znamení raka (TV seriál)
Rodinné záležitosti (S03E04)
Balík plný štěstí (S03E03)
Perníkový táta (TV seriál)
Rizikový příplatek (S05E03)
Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
2011 Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
Tara a její svět (TV seriál)
Bryce Will Play (S03E09)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Nic, co nevyřeším útěkem (S03E08)
Zapomeňte na sledě (S03E07)
Perníkový táta (TV seriál)
Krabicový nůž (S04E01)
Californication (TV seriál)
...a spravedlnost pro všechny (S04E12)
Světla. Kamera. Blbec (S04E08)
Domove, sladký domove (S04E03)
2010 Famílie (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krvácení (S02E06)
Pečovatelka (S02E05)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Super Ray je smrtelný! (S02E08)
Útěk ze Zámku (S02E07)
Perníkový táta (TV seriál)
Polovičaté řešení (S03E12)
Kůň bezejména (S03E02)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Can We Get That Drink Now? (E01)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ krásné vyděračky (S01E06)
Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
Californication (TV seriál)
Byt (S03E08)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
... a pytel je v řece (S01E03)
Kočka v pytli... (S01E02)
Californication (TV seriál)
La Ronde (S02E09)
Tráva (TV seriál)
I Am the Table (S04E08)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
To slovo na P (S01E14)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj těžký porod (S07E02)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Tracyho úlety (S01E07)
Rande naslepo (S01E03)
Následky (S01E02)
další epizody (4)
The Singles Table (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje osobní peklo (S05E14)
Právo a pořádek (TV seriál)
Magnet (S16E14)
2005 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj život před kamerou (S04E17)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
Scénář a šerpa (S01E05)
Zachraň mě (TV seriál)
Butterfly (S01E07)
Revenge (S01E06)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Mé milosrdné lži (S03E19)
Můj porcelánový Bůh (S03E13)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje osamělost (S02E18)
Oz (TV seriál)
Dead Man Talking (S06E01)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje slabá chvilka (S02E01)
Moje nejhlubší přesvědčení (S01E20)
Můj taťka (S01E19)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Antiteze (S02E03)
Oz (TV seriál)
Good Intentions (S05E07)
Dream a Little Dream of Me (S05E03)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj přítel a jeho chyba (S01E03)
Můj učitel (S01E02)
Můj první den (S01E01)
Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Conversions (S04E10)
2000 Beat, The (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
Works of Mercy (S04E04)
A Cock and Balls Story (S04E01)
1999 Akce (TV seriál)
Strangers with Candy (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Secret Identities (S03E07)
1995 House of Buggin' (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Video kompilace

2001 Bruce Springsteen: The Complete Video Anthology 1978-2000 (video kompilace)
2000 Beastie Boys: Video Anthology (video kompilace)
1992 ZZ Top: Greatest Hits (video kompilace)

Skladatelská filmografie

Filmy

1958 God's Little Acre

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Rozvod (TV seriál)
Night Moves (S02E01)
2016 Outsiders (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Gigantic (A Tale of Two Johns)

Fanoušci tvůrce