foto

Adam Bernstein

  • nar. 7.5.1960 (57 let)
    Princeton, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 7. května 1960 v městečku Princeton ve státě New Jersey. Jeho původ je z půli židovský a z půli Italský. Bernstein začal svojí kariéru jako animátor. Později režíroval více jak 70 hudebních videoklipů, včetně "Love Shack" pro B-52's, "Hey Ladies" pro Beastie Boys a "Baby's Got Back" pro Sir Mix-a-Lot. Kromě toho režíroval pilotní díly k seriálům Fargo, Studio 30 Rock, Scrubs, Alpha House a Strangers with Candy. V roce 2007 vyhrál cenu Emmy pro "Nejlepší seriál - Komedie" za svojí práci na Studio 30 Rock a v roce 2014 byl nominovaný na Emmy za režii "Nejlepší minisérie nebo televizní film" pro seriál Fargo.     Adam také režíroval několik epizod seriálu "Oz" a "Breaking Bad", kde obsadil i svou ženu Jessicu Hecht se kterou je ženatý od roku 1995 a mají spolu dvě děti.

Jan "pneumotorax" Šofa

Režijní filmografie

Filmy

2011 Little in Common (TV film)
2009 Off Duty (TV film)
2007 Law Dogs (TV film)
2004 Jablko sváru (TV film)
Pryor Offenses (TV film)
2003 Untitled New York Pilot (TV film)
2002 Johnny Chronicles, The (TV film)
1999 Direct From Brooklyn
1997 Six Ways to Sunday
1996 Inside Eddie Johnson (TV film)
1994 It's Pat

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
The Mist (TV seriál)
Pilot (E01)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Slip (S03E08)
2016 Outsiders (TV seriál)
Doomsayer (S01E02)
Farrell Wine (S01E01)
Rozvod (TV seriál)
Plány na víkend (S01E07)
Gustav (S01E05)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Gloves Off (S02E04)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 3 (S01E03)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Five-O (S01E06)
Sestřička Jackie (TV seriál)
High Noon (S07E06)
2014 Fargo (TV seriál)
The Rooster Prince (S01E02)
Krokodýlí dilema (S01E01)
Masters of Sex (TV seriál)
One for the Money, Two for the Show (S02E11)
Californication (TV seriál)
Milost (S07E12)
Večeře s přáteli (S07E10)
Julia (S07E02)
2013 Alpha House (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Slepá víra (S06E10)
Šílení psi a Angličani (S06E09)
Mrtvé rockové hvězdy (S06E03)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Rizikový příplatek (S05E03)
Californication (TV seriál)
V pekle zase není tak zle (S05E12)
2011 Shameless (TV seriál)
Nana Gallagher Had an Affair (S01E10)
Perníkový táta (TV seriál)
Řezák krabic (S04E01)
Californication (TV seriál)
...a spravedlnost pro všechny (S04E12)
Světla. Kamera. Blbec (S04E08)
Domove, sladký domove (S04E03)
2010 Famílie (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krvácení (S02E06)
Pečovatelka (S02E05)
Perníkový táta (TV seriál)
Polovičaté řešení (S03E12)
Kůň bezejména (S03E02)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
Californication (TV seriál)
Byt (S03E08)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
... a pytel je v řece (S01E03)
Kočka v pytli... (S01E02)
Californication (TV seriál)
La Ronde (S02E09)
Tráva (TV seriál)
I Am the Table (S04E08)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
To slovo na P (S01E14)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Tracyho úlety (S01E07)
Rande naslepo (S01E03)
Následky (S01E02)
další epizody (4)
The Singles Table (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
Dead Man Talking (S06E01)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Good Intentions (S05E07)
Dream a Little Dream of Me (S05E03)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Conversions (S04E10)
2000 Beat, The (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
Works of Mercy (S04E04)
A Cock and Balls Story (S04E01)
1999 Akce (TV seriál)
Strangers with Candy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Secret Identities (S03E07)
1995 House of Buggin' (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Hudební videoklipy

2001 Bruce Springsteen: The Complete Video Anthology 1978-2000 (hudební videoklip)
2000 Beastie Boys: Video Anthology (hudební videoklip)
1992 ZZ Top: Greatest Hits (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

1958 God's Little Acre

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Outsiders (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Gigantic (A Tale of Two Johns)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace