Reklama

Reklama

Ostrovní blues

(seriál)
  • Jižní Korea 우리들의 블루스 (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Láska je úžasná, ale umí taky pěkně bolet. A život přináší různé slasti i strasti. Lidi, kteří žijí a pracují na rušném ostrově Čedžu, o tom vědí svoje. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

ainny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K tomu, co napsala Pethushka nemám skoro co dodat. Líp se seriál asi shrnout nedá. Už dlouho se mi nestalo, abych u něčeho skoro v každém díle bulela, protože mě to dojímalo. Při hádkách budoucích dědečků jsem se byla dojatá a zároveň se přes slzy smála. Jestli existuje dokonalost, tak jednou je i tenhle seriál. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejočekávanější seriál letošního roku dopadl ještě líp, než bych si přála. Absolutní herecká špička prožívá svoje příběhy v prostředí tržiště, které je podle mě atmosférou naprosto autentické. V téhle sestavě je skoro nemožné kohokoliv vypíchnout, protože jsou skvělí úplně všichni. Bavil mě formát, kdy se z hlavních postav v některých epizodách stávají vedlejší nebo dokonce jen křoví, aby pak jejich příběh zase dostal víc prostoru. A klidně bych si o každé z dvojic užila celou sérii. Skvost, 5* ()

Reklama

Timothy 

všechny recenze uživatele

Jeju! Přesně tento typ dost můžu. Omnibus je super cesta. Je taky fakt, že jsem si po 5,7 a 8 filmu říkal, že to nemůže být snad lepší, ale minimálně dalších pět se hrdě vyrovnalo + vrchol herectví v cca půlce posledního dílu. Nesedly mi akorát asi tak tři věty ve 14 a 15, ale to je asi věc scénáristky. Jednoduchost vyprávění vám dá pocit, že sedíte vedle nich, vykreslení postav je mňam a i od těch nejmenších se můžete dočkat precizní práce a hlavně bezbřehé roztomilosti. Je to dobré, je to krásné a je to ze života, ať už se odehrává kdekoliv. Svět je všude !!! ()

Isobell 

všechny recenze uživatele

To bylo moc příjemné koukání. Několik prolínajících se, zajímavých příběhů obyčejných lidí na kouzelném ostrově Čedžu 제주도. Další z řady jihokorejských seriálů, u kterého mi bylo líto, že končí. Chtěla bych se dívat dál, prožívat s nimi další a další příběhy. Ráno jít na trh třeba pro čerstvé :) tkaničnice, procházet se na pobřeží. Vzpomínku mám spojenu s melodií: Quando, Quando, Quando... "Tell me when will you be mine? Tell me quando, quando, quando. We can share a love divine. Please don't make me wait again". Na závěr moto: "V životě si musíme pamatovat jedno. Na tento svět jsme nepřišli, abychom trpěli nebo se trápili, ale proto, abychom byli šťastní". Quando Quando Quando https://youtu.be/BlOMvDkyyjI ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá podívaná. Jejich prolínající se příběhy mi budou velice chybět. Přesně ta jednoduchost, nahlédnout do "obyčejných" životů, jejich štěstí, lásek ale i strastí. Prožívat s nimi daný okamžik. Nakonec si zde jen uložím motto...  Ep. 20 V životě si musíme pamatovat jedno. Na tento svět jsme nepřišli, abychom trpěli nebo se trápili, ale proto, abychom byli šťastní. ()

Galerie (623)

Reklama

Reklama