Reklama

Reklama

Roboválka

(festivalový název)
  • Československo Robotická válka (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Komando zkušených žoldáků je vysazeno v džungli k další rutinní vojenské misi. Major Murphy Black (Reb Brown) sice zásadně pracuje jen se svými lidmi, ale nyní musí přijmout nechtěný doprovod objednatele zakázky Maschera (Mel Davidson). Co tento muž skrývá a jaké nebezpečí ve skutečnosti číhá ve stínu pralesa? (J.Connor)

Recenze (22)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Protože na Predátora nedám od svých pěti let, kdy jsem ho poprvé viděl v kině, dopustit, dlouho jsem se Robowar vyhýbal... Až do dnes... A protože tvoru Bruna Matteie docela dobře znám, věděl jsem, že mám čekat brutální, nechtěně vtipnou kopírku Predátora a zároveň trash jako řemen... A přesně to jsem taky dostal... Doslova okopírované scény, drsné hlášky, testosteron stříkající z obrazovky a vojenský robot, který nahradil Predátora... No neberte to... Jít o jiný film, neváhám a napálím tomu plný počet, ale protože jde o Predátora, nemohu jinak než odpad... ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Videné na youtube v nevalnej kvalite, ktorá ale paradoxne možno ešte posilnila zážitok. Samozrejme, vôbec to nesmiete brať vážne, ale strašne mi to pripomínalo také tie ešte rýchlodabingové pecky, mix Predátora s troškou Robocopa, a už či chtiac, alebo nechtiac, ako to tvorcovia zamýšľali, bavil som sa kráľovsky. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát to bezbřehé kopírování moc zábavné nebylo. Robowar je sice ultimátní vykrádačka amerického Predátora, ale bohužel jde o jedno z těch méně záživných a nejvíc odfláknutých děl z dílny legendárního italského opisovače a fušera, Bruna Matteie. Jeho filmy mohou být velmi zábavné (Virus, Krysy: Noc hrůzy) a dokonce i úplně k popukání (Terminator II), u téhle nudné procházky džunglí však opravdu není kde brát. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se na tenhle kousek těšil, ale bohužel velké zklamání. Manželský pár sračkářů Drudi a Fragasso (mimochodem v roli robota), trash legenda Mattei, kupa známejch ksichtů v obsazení, ale výsledkem je především strašná nuda. Prvních 75 minut chlapíci jen zmateně pobíhají po džungli a dávají si signály a dojde ke dvěma velmi velmi stručným přestřelkám a na dvě hvězdy to vytahuje až závěr, kde konečně dojde na pár vychytávek, stopové gore a záběry, které někdo nenatočil na dovolené za hotelem na Filipínách. Samozřejmě tradičně obdivuju agilnost všech zúčastněných vzhledem k datu premiéry Predátora. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vraj dnes koluje Hollywoodom námetová kríza. Ale to, čo taliáni v zlatých 80. rokoch s nadživotným odhodlaním a snahou dokazovali, to s prehľadom prekonáva. Načo vymýšľať nový príbeh, písať scenár. Okopírujme aktuálny hit, najmime štáb a tvorcov, čo pracujú na prvý záber, uberme z toho lepšieho a pridajme toho horšieho a máme tu vykrádačku, ktorá si zaslúži uložiť do siene slávy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista Claudio Fragasso, který si zahrál zabijáka Omega-1, během natáčení v horku filipínské džungle několikrát zkolaboval. (Letní filmová škola)

Reklama

Reklama