Reklama

Reklama

Vlčí lov

  • Jižní Korea Project Wolf Hunting (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Akční thriller odehrávající se při eskortování nejhorších zlončinců mezi Jižní Koreou a Filipínami. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

ainny 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala mezi třemi a čtyřmi hvězdami, protože té krve tam je opravdu moc. A vůbec nesouhlasím s Lacikem, že film nemá logiku ani pointu. Pro mě ten film pointu má. Je celkem jednoduchá, bohužel zahalená do příliš rudého hávu, ale prostě poukazuje na fakt, že mnohé zvíře v sobě má víc lidskosti než ten, kdo je nazýván člověkem.  České titulky. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už jsem se obával, že Korejci poněkud vyměkli, protože několik mých posledních setkání s tamními horrory a thrillery nebylo příliš uspokojivých. Ovšem touhle řežebnou peckou se Korejci vrací do mého merku na plné koule. Krvák par excellence, takový se často nevidí. Brutální rubačka zločinců s policajty na palubě zaoceánské lodi by byla i jen sama o době na poctivé čtyři pěticípé. A TO nejlepší přitom v té době ještě zlověstně dřímalo v podpalubí, zmutované, nehybné, komatoidní. Ovšem když TO bylo omylem zkropeno několika kapkami lidské krve, protékající po kýblech palubami jako chcanky slamníkem, začaly se dít věci. Umlátit někoho jeho vlastní utrženou rukou jsem už ve filmu viděl, dokonce dvakrát myslím, skvělý gag. Ale aby někdo (v tomhle případě dokonce normální člověk) někomu ruku v zápalu boje ukousl, respektive uhryzal, tak to je pro mě novinka. Za úžasné podpalubní monstrum musím zaokrouhlit nahoru. A moc rád bych viděl souboj tohohle impozantního natural killera třeba s Michaelem Myersem, nebo Jasonem Voorheesem. +90%. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Akčný splatter, krvilačný ako nedávny The Sadness, iba obsahom na inú tému. Čo k tomu dodať. Proste za 5, pretože takéto filmy milujem. Jediným problémom je to, že sympatie k postavám neexistujú. Spočiatku sa likvidovali kladní hrdinovia so zápornými, ale odrazu sa objavil na scéne kórejský Frankenstein a odvtedy to mohlo byť každému ukradnuté, kto je dobrý a kto zlý. Čo je aj fajn, pretože všetci šikmookí aj tak vyzerajú rovnako, takže aspoň som sa v tom nemusel strácať. Kto bol hlavná postava som zistil až pred koncom filmu. O dej nejde, je to len šialená, krvavá masakráž. Taká akurát pre mňa. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Som rád, keď sú Aziati dabovaní, lepšie ich rozpoznať. A treba im uznať, že majú ten cit pre odrezávanie prstov, končatín, údov, z ich spotených tvárí razí chtíč zas použiť nejaký ostrý predmet. V tomto sú určite špička, hoci ani mačety afrických režisérov veľmi nezaostávajú. Vlčí lov je čisto orientovaný na krv, ktorá prekrýva aj zápletku, takže uspokojí fanúšikov hororových žánrov podobného razenia, kde pri drvení hláv opäť pochopíte, že krv naozaj tečie. Žlté more tu tak veľmi rýchlo sčervenelo. ()

Sludger 

všechny recenze uživatele

Loď na trase Filipíny a Južná Kórea prenáša najodpornejších zločincov. Lenže na lodi sa objavia „záchrancovia“ a začnú zločincov oslobodzovať. Popritom je na lodi uložený aj experiment. Ľudská zbraň. Niečo ako univerzálny vojak na kórejský spôsob. Všetci sa začnú zabíjať navzájom. Sú to totálne jatka. Splatter najvyššej akosti. Krv netečie v litroch, ale v hektolitroch. Prehnaným násilím sa nešetrí, vraždami tiež nie a celý čas to má položenú nohu na plyne. Nemôžeš od toho čakať nejaké budovanie charakterov postáv, emócie či hlbšiu zápletku. Je to proste brutálna zábava a neskutočné jatka. Jedine ma zamrzel otvorený koniec, ktorý očakáva, že sa príbeh ešte neuzavrel. Vrelo odporúčam. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu bylo použito 2,5 tun umělé krve. (Claw)
  • Ve scéně, kde japonská císařská armáda prováděla pokusy na lidech, jsou zobrazeny moderní EKG přístroje. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie skončilo 14. apríla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama